The Voice Senior: The Blind Auditions

31 August 2018

The Voice Senior: The Blind Auditions

In het artikel ‘The Voice Senior gaat bijna van start’ gaf ik al aan dat ik heel blij ben dat ik mee heb mogen doen aan dit programma. Geweldig om te zien dat je ook op oudere leeftijd nog heel veel plezier kunt beleven aan zingen! Bijna jammer dat het talent bij sommigen niet veel jaren eerder is ontdekt, aan de andere kant: nu is er alle tijd voor om er optimaal van te genieten! Inmiddels zijn The Blind Auditions afgelopen en heb ik mijn team compleet! 
 
Bij de eerste aflevering van The Blind Auditions heb ik drie kandidaten voor mij weten te winnen, waaronder Bob. Voor hem werd het zeker een Blind Audition, Bob ziet namelijk niets. Heerlijk, die humor van hem.
Maar voordat ik Bob, die met zijn prachtige stem ‘Monday Morning Quaterback’ van Frank Sinatra zong, in mijn team kreeg, was het Georges die ik als eerste in mijn team mocht verwelkomen. Georges zong op zijn eigen, rustige en overtuigende wijze het nummer ‘September Morn’ van Neil Diamond. Hij raakte me daarmee diep! Mijn avond heb ik uitstekend afgesloten met Guido, want man man, wat heeft hij het nummer ‘Laat Me’ van Ramses Shaffy geweldig gezongen!
Een week later, in de tweede aflevering, zong een Eddy een medley van Barry White en in deze medley waren de nummers ‘Let The Music Play’ en ‘You’re The First, The Last, My Everything’ te horen. Een medley ten gehore brengen bij een Blind Audition is best gewaagd. Hier moest ik dan ook zeker wel voor draaien en dan is het super dat Eddy dan ook voor mij koos!
 

Georges Lotze
Leeftijd: 61 jaar

 Bekijk auditie

 @georgeslotze
 Georges Lotze 
Bob Bullee 
Leeftijd: 65

 Bekijk auditie


 @bobbullee
 Bob Bullee
 
Guido Lamm
Leeftijd: 69 jaar

 Bekijk auditie


 @guidolamm
 Guido Lamm
 
Eddy Grovell
Leeftijd: 64 jaar

 Bekijk auditie

 @Edwingrovell
 Edwin Grovell

 
Volgende week zullen de Knock-Outs alweer zijn en moet ik van twee kandidaten afscheid nemen, altijd een lastige keuze! De Finale van The Voice Senior zal dan op 14 september zijn. Kijken jullie volgende week ook weer?

Groetjes,

Marco