Thuis heerlijk uit eten!

23 May 2005

Thuis heerlijk uit eten!

Het gezegde luidt de liefde van de man gaat door de maag, ik kan je vertellen; dat geldt ook voor mijn vrouw, ha ha! Gisteren vierden Leontine en ik onze zevende trouwdag en Umaporn, een getalenteerd Thaise kokkin, kwam onze smaakpapillen verwennen!

 

Tien en ik gaan geregeld uit eten, maar dit was wel heel bijzonder. Op de afgesproken tijd belde ze bij ons aan en ze had werkelijk alles bij zich. Het enige wat ze van ons gebruikte was ons fornuis, ons bestek en servies.

 

Ze maakte niet alleen gerechten waar we gek op zijn, ook bereidde ze ze precies zoals Leontine en ik het graag hebben. Ik heb mijn vingers er bijna bij opgegeten, het was werkelijk smullen geblazen!

 

Het zijn voor mij zeer drukke dagen en het was een verademing om in mijn eigen huis uit eten te gaan, want zo voelde het een beetje! Heb je binnenkort een feestje of wil je zomaar eens je liefje verwennen, dan is dit zeker een aanrader! Ook Thaise kooklessen kun je hier boeken! Neem eens een kijkje op deze website: www.thaisekookles.nl en laat me even weten wat jij ervan vond!

 

Groetjes,

 

Marco