‘Thuis’ in Brussel!

17 May 2018

‘Thuis’ in Brussel!

Gisterenavond stond ik de eerste keer met mijn bandje in het Sportpaleis in Antwerpen met mijn tour ‘Thuis’. Al meer dan 50 keer was ik te gast in het Sportpaleis maar gisteren was wel buitengewoon bijzonder. Als we het toch hebben over #thuis, jullie hebben me ongelofelijk thuis doen voelen! Dank jullie wel! Morgen en zaterdag sta ik nog twee avonden in een uitverkocht Sportpaleis. 


Ik ben dan ook heel trots dat ik vandaag nog een extra concert bij mijn Clubtour ‘Thuis’ kan aankondigen en nog wel in mijn geliefde Belgie. De Belgische fans laten me telkens voelen dat zij zich ook bij mij ‘Thuis’ voelen  zodat we besloten hebben dat ik deze tour in Belgie in schoonheid moet afronden. En waar kan ik dit beter doen dan in de prachtige zaal Ancienne Belgique in Brussel! Op zondag 25 november zullen mijn team en ik  hiernaar afreizen en de Ancienne Belgique op zijn grondvesten laten daveren. Vorig jaar stond ik al een keer in deze prachtige concertzaal tijdens mijn albumpresentatie ‘Thuis’, ik weet dus precies hoe deze zaal klinkt en voelt. Ik kijk er al naar uit!
Ik blijf me soms verbazen hoe snel de kaarten worden verkocht, maar ook dit concert is al UITVERKOCHT! Maar mocht je nu mis gegrepen hebben,dan is er een reservelijst waar je je voor op kunt geven.
 

Klik hier: kaarten zijn vanaf NU verkrijgbaar!


Groetjes,

Marco