‘Thuis’ in Koninklijk Theater Carré!

23 March 2018

‘Thuis’ in Koninklijk Theater Carré!

Met gepaste trots kondig ik aan dat ik mijn Clubtour Thuis zal eindigen in Koninklijk Theater Carré!
Deze prachtige intieme zaal in Amsterdam heeft precies de sfeer waar je je thuis kunt voelen en waar ook mijn album volgens mij uitstekend tot zijn recht komt! Ik kan niet wachten! Het is voor het eerst sinds de ‘Onderweg Tour’ in 2002 dat ik hier concerten geef, je begrijpt dat ik enorm uitgelaten ben! Carré! Wauw!

Carré is een indrukwekkende zaal met een prachtige, bijzondere historie. Nationale en internationale grootheden uit de wereld van circus, variété, poëzie en muziek hebben in Carré hun grootste triomfen gevierd. Carré heeft karakter en straalt warmte en allure uit. Het doet me dan ook veel plezier om hier weer te mogen optreden. Een bijzonder warm thuis voor mij en mijn publiek.
Ik weet gewoon hoe te gek Carré klinkt en waar ik moet staan om jullie allemaal goed in de ogen te kunnen kijken. Ik vind het dan ook een eer om hier voor jullie te mogen optreden en alle nummers van ‘Thuis’ live te spelen. Maar de grote hits sla ik natuurlijk ook niet over, dat begrijp je wel!Geregeld krijg ik de vraag of ik een matinee wil doen en dit keer kan ik daar gehoor aan geven! Bij de vier concerten die gaan plaats vinden op deze locatie zullen er twee concerten een matinee zijn! Dat betekent dat je er een familie-evenement van kan maken. Op zaterdag, en zondagmiddag om 15.00 uur kun je met het hele gezin naar ‘Thuis’! Carré bestaat normaliter uit alleen zitplaatsen maar voor mijn concert zullen er ook staanplaatsen zijn. De zitplaatsen zijn echter zo dat je alles vanaf iedere stoel goed kunt zien, ook de kleinere fans dus.

Op dinsdag 27 en donderdag 29 november zal het concert rond 20.00 uur aanvangen en op zaterdag 1 en zondag 2 december begint de matinee voorstelling om 15.00 uur!

Dinsdag 27 november | Carré, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur | Entree: vanaf €49 (excl. servicekosten)


Donderdag 29 november | Carré, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur | Entree: vanaf €49 (excl. servicekosten)


Zaterdag 1 december | Carré, Amsterdam
Aanvang: 15.00 uur | Entree: vanaf €49 (excl. servicekosten)


Zondag 2 december | Carré, Amsterdam
Aanvang: 15.00 uur | Entree: vanaf €49 (excl. servicekosten)


Aanstaande vrijdag 9 maart om 10.00 uur zal de kaartverkoop starten via ticketmaster. Ook zal ik hier de bestellink plaatsen!
Wees er snel bij, want op = op!

Mojo Concerts / Live Nation.
De organisator van de concerten is Mojo Concerts, in combinatie met Live Nation, zij hebben de kaartverkoop voor deze concerten uitbesteed aan Ticketmaster. Alleen via deze kanalen is toegang tot het concert gegarandeerd en ben je ervan verzekerd dat je niet te veel betaalt. Voor meer informatie hierover verwijs ik je graag naar www.weetwaarjekoopt.nl.


De voorjaarsclubtour moet nog beginnen maar ik kijk er ook naar uit om met jullie samen thuis te komen in Koninklijk Theater Carré!

Groetjes,

Marco

P.S. Ben je lid van mijn fanclub? Houd dan donderdag je mailbox in de gaten!