Ton Dijkman lanceert zijn single!

27 January 2006

Ton Dijkman lanceert zijn single!

Momenteel ligt de nieuwe single van Ton Dijkman getiteld ‘Halve Soul’ in de winkels! Dit nummer bracht hij ook al live ten gehore tijdens de fanclubdag en het is werkelijk een schitterend nummer geworden! Overigens verschijnt deze single niet onder de naam Ton Dijkman maar onder de naam Tone!

Spreek uit: Toon-ie!

Ton speelt al sinds mensenheugenis mee in de band en een betere drummer is er in Nederland niet te vinden. Bijna iedereen kent Ton dan ook als een fantastische drummer. 

Maar dat Ton meer in zijn mars heeft bewijst hij met deze single want naast de drums speelt hij ook gitaar en piano. Tevens heeft Ton ook de tekst en productie van de single voor zijn rekening genomen! 

Vaak moeten we tijdens een show of optreden erg lang wachten en regelmatig zagen we Ton al achter zijn gitaar en dan hoorden we hoe Ton prachtig aan het zingen was. Voor mij was het dan ook geen verrassing dat Ton hiertoe in staat is.

Overigens zal er later dit jaar ook een cd verschijnen van Ton, daarop werken onder andere Ferry, Lodewijk en Jeroen mee. 

Maar ook Ali B en Lady Di, en Manuel Hugas (Kane) werkten mee aan de cd. Uiteraard wens ik hem heel veel succes toe en hoop ik dat de single een grote hit mag worden! Ik heb mijn singeltje inmiddels in huis!

Nu jullie nog!

Groetjes,

Marco.