Ton zal mij assisteren bij TVOH!

05 August 2011

Ton zal mij assisteren bij TVOH!

Aanstaande zondag 7 augustus beginnen de opnamen van de eerste audities van The Voice Of Holland, seizoen II. Samen met Angela Groothuizen, Nick & Simon en Roel van Velzen zal ik luisteren naar de kandidaten die zich opgegeven hebben en wanneer ik denk dat ze een goed plekje in mijn team verdienen, op de rode knop drukken!  Het belooft een spannende ronde te worden want ik heb me laten vertellen dat er opnieuw veel, uniek en bijzonder talent tussen de kandidaten zit. Natuurlijk zal ik jullie via twitter op de hoogte houden hoe het gaat. Ik mag uiteraard niet vertellen wie er door zijn, maar ik geef jullie wel een kijkje achter de schermen. Twitter mee en gebruik hashtag #TVOH om niets te missen!

Na de Blind Auditions, start de tweede ronde, deze bestaat uit de The Battles. Van mijn collega’s heb ik al begrepen dat dit een zeer zware ronde zal zijn omdat je dan van de helft van je kandidaten alweer afscheid moet nemen. Dat zal niet meevallen vrees ik! Ook dit jaar worden de coaches weer bijgestaan door iemand die ervaren is in de muziekwereld. Vorig jaar werden er twee leden aan het zogenaamde ‘Dreamteam’ toegevoegd, dit jaar is er gekozen voor één extra lid. Ik heb gekozen voor Ton Dijkman die jullie natuurlijk allemaal al kennen als mijn drummer. Ton is niet alleen een buitengewoon goede drummer maar hij is ook zanger, muziekproducer en tekstschrijver. Iemand met veel ervaring, een uitgesproken mening en iemand die ik dus erg goed kan gebruiken in mijn team. Ton zal mij helpen met het maken van afwegingen en keuzes  en samen met mij adviezen geven aan de kandidaten in mijn team. Ik kan niet wachten om te beginnen!

Zou je het leuk vinden om aanwezig te zijn tijdens The Battle van The Voice Of Holland? Tijdens deze ronde moeten de zangtalenten van de coaches tegen elkaar strijden om zo een plek te bemachtigen in de liveshows. Bestel dan hier je kaarten.

De uitzendingen van The Voice Of Holland zullen te zien zijn vanaf vrijdag 23 september op RTL4.

Groetjes,

Marco