Trijntje gaat lekker!

07 September 2005

Trijntje gaat lekker!

Trijntje heeft haar nieuwe album (cd & dvd) in de winkels liggen! En zojuist hoorde ze dat haar plaat in de midweek op 4 binnen is gekomen, je begrijpt dus dat deze schijfjes veel potentie hebben!

Ik heb ‘See you as I do’ uiteraard al in huis en het is gewoon weer écht Trijntje. Nu moet ik zeggen dat ik al lyrisch word als Trijntje het telefoonboek voor me zingt, maar dit album is ware klasse…

Vanaf vrijdag zijn de officiële cijfers bekend, maar die kunnen me eigenlijk niets nieuws vertellen. Dit album is gewoon goed, punt. Trijntje heeft ‘See you as I do’, wat ook de titel van de nieuwe single is, thuis opgenomen.

Dit wilde ze doen omdat ze zo ieder uurtje in haar album kon stoppen, maar er ook voor Jonas kon zijn, die inmiddels alweer bijna een jaar is.

Trijntje heeft haar album dus met alle aandacht kunnen opnemen, is er heel zorgvuldig mee omgegaan. Het is een harmonieus, warm album geworden, ik luister er echt graag naar.

And when I sing out of key

Or the words that I’m saying just don’t come out right

You just love me for me

If you could see you as I do

You’d fall in love with you too

No matter how hard you keep trying

You will never see what I see in you 

Ik verheug me dan ook enorm op het concert van Trijn in de Heineken Music Hall!

Op 25 november gaat ze daar de sterren van de hemel zingen. Ze heeft me laten weten veel aandacht te zullen besteden aan ‘See You As I Do’ maar ook haar eerdere grote hits en wonderschone liedjes zullen aan bod komen.

Ik zou het te gek vinden om jullie daar ook te zien! Niet vergeten dus, zet het in je agenda: 25 november, Heineken Music Hall, met Marco naar Trijntje toe!

Klik hier voor kaarten of bel vandaag nog: 0900 – 3001250 (0,45 p.m.)
Ook kun je kaarten halen via de VVV’s, de GWK’s of één van de 151 grotere postkantoren!

 

Overigens heeft ze ook een vernieuwde website, zeker de moeite van het bekijken waard!

Groetjes,

Marco.