Trijntje in verwachting van tweede kindje!

28 February 2006

Trijntje in verwachting van tweede kindje!

Collegamuzikante en goede vriendin Trijntje Oosterhuis is in verwachting van haar tweede kindje! Samen met Sander kreeg ze anderhalf jaar geleden een zoon, Jonas genaamd. En Jonas krijgt er in september dus een broertje of zusje bij! Weer een Kleintje Oosterhuis! Fantastisch nieuws en mijn felicitaties voor het gelukkige stel!

De geboorte van Jonas leidde ook tot een bijzondere en succesvolle werkwijze. Trijntje nam namelijk haar nieuwste album “See You As I Do” bij haar thuis op, dit wilde ze doen omdat ze zo ieder uurtje in haar album kon stoppen, maar er ook voor Jonas kon zijn. Trijntje heeft haar album dus met alle aandacht kunnen opnemen, is er heel zorgvuldig mee omgegaan. Het is een harmonieus, warm album geworden, ik luister er echt graag naar. In november werd het soulvolle resultaat bekroond met een gouden plaat en twee uitverkochte shows in de Heineken Music Hall. Trijntje is echt goed bezig! De theatertour rond ‘See You As I Do’ gaat uiteraard gewoon door. Trijntje is nu drie maanden zwanger en voelt zich uitstekend. De tour ging dinsdag 21 februari van start in Leeuwarden en voert haar de komende maanden langs nog tien theaterzalen in heel Nederland. De tournee wordt op 19 april afgesloten in de Twentse Schouwburg te Enschede. Zin om te komen? Surf naar haar site en kijk of er nog ergens een plekje voor je is!

Nou moet ik zeggen dat ik niet geheel objectief ben, want ik ben een groot fan van Trijn. Ik moet zeggen dat ik al lyrisch word als Trijntje het telefoonboek voor me zingt…

 

Trijntje, en ook Sander en Jonas, gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

Ik kom gauw je buik bewonderen!

Liefs,

Marco.