Trijntje is terug van nooit weggeweest!

20 November 2006

Trijntje is terug van nooit weggeweest!

Afgelopen week presenteerde Trijntje haar nieuwe album: The Look of Love. Bij deze presentatie was ik ook aanwezig en ik heb er ontzettend van genoten. Niet alleen is Trijntje een goede vriendin van me maar bovenal een superzangeres! En dat heeft ze weer bewezen met haar nieuwe cd. Op de fanclubdag ga ik k 3 x 2 kaarten verloten voor haar theater tour want Trijntje moet je gewoon gehoord hebben!

The Look of Love is echt een prachtalbum, het bevat een aantal mooie nummers uit het songbook van Burt Bacharach. Overigens is Burt Bacharach één van de grootste songwriters allertijden. Onder andere de liedjes: I Say A Little Prayer, (they long to be) Close To You, The Look Of Love en Walk On By. De liedjes van Bacharach werden gezongen door top-acts als Dusty Springfield, Aretha Franklin, The Carpenters, Petula Clark, Tom Jones, Michael McDonald en natuurlijk Dionne Warwick. Voor dit album kreeg Trijntje de persoonlijk goedkeuring van Bacharach en sterker nog, Bacharach was onder de indruk van Trijntje en wilde graag meewerken aan dit album. Voor Trijntje was dit natuurlijk een grote eer!

Ik heb in elk geval genoten van begin tot eind en voor zover dat mogelijk is ben ik nog meer onder de indruk geraakt van Trijntje, fantastisch wat ze daar op het podium liet horen samen met het Metropole Orkest. Overigens zal Trijntje binnenkort gaan touren door Nederland. Zorg dus dat je dit niet mist! Alle info en data zijn te vinden op de site van Trijntje. Ook kun je je geluk gaan beproeven op de fanclubdag aanstaande zondag want daar zal ik dus kaarten gaan verloten voor Trijntje!

De nieuwe cd, ‘The Look of Love’ ligt nu in de winkels en was bij het verschijnen ervan al platina! Gaat dat horen!

Groetjes,

Marco.