Trots op Tim!

01 April 2009

Trots op Tim!

Ik wil even jullie aandacht vragen voor iemand die jullie misschien als persoon niet kennen, maar zijn werk zal jullie ongetwijfeld heel bekend voorkomen! Tim Hoogeveen is de vaste editor van mijn concerten en heeft onder andere de laatste tijd ontzettend hard gewerkt aan het bewerken van de Wit Licht concerten voor de dvd Wit Licht Live. Ik werk al heel lang met Tim samen en ik kan jullie vertellen dat hij met kop en schouders boven zijn collega’s uitsteekt. Hij heeft niet alleen een ongekende professionaliteit maar daarnaast zo’n enorme drive om iets schitterends af te leveren dat we hem al regelmatig hebben betrapt op nachtenlang doorwerken.

Tim heeft een grote internationale prijs gewonnen tijdens de PROMAX. De PROMAX is een beurs voor broadcastpromotie en deze prijs is toegekend in de categorie Best Special Event Promo. Het betreft hier een promo in opdracht van SBS6 voor Veronica’s meimaand filmmaand die door Tim bij Avi-drome is gemonteerd. Een promo die jullie bij het zien vast allemaal erg bekend zal voorkomen.

De prijs die Tim heeft gewonnen is niet zo maar een prijs, maar een hele grote internationale prijs waar Tim terecht heel trots op mag zijn!

Natuurlijk wist ik al dat Tim zijn kwaliteiten op het gebied van editen ongeëvenaard zijn, de dvd Wit Licht Live is daar een prachtig voorbeeld van. Juist daarom vind ik het fantastisch dat Tim deze prijs in de wacht heeft weten te slepen en wil ik ook via mijn site even laten weten hoe enorm trots ik op hem ben.

 

Tim, van harte gefeliciteerd met deze grote prijs! Je hebt hem zó verdiend!

Groetjes,

Marco