TVK Blind Auditions #afl. 2

16 March 2020 #TVK

TVK Blind Auditions #afl. 2

Marco heeft gevraagd of wij, medewerkers van Club Borsato, jullie op de hoogte willen houden van de vorderingen van Team Borsato. Het lukt hem zelf even niet, maar de jonge talenten verdienen de aandacht en waardering en daar werken wij graag aan mee.

De tweede aflevering was weer een mooie uitzending met leuke beelden, uitzonderlijke talenten en heerlijke gevechten tussen de coaches. Dat de coaches zich comfortabel voelen op de rode stoelen is duidelijk te merken. Ook de presentatie, die dit seizoen in handen is van Martijn Krabbé en Jamai Loman, loopt gesmeerd.

Deze uitzending heeft Marco maar liefst drie talenten binnengesleept in Team Borsato.

Nora is 14 jaar en zong het nummer ‘When You Love Someone’ van James TW. Ze begeleidde zichzelf op de gitaar, wat het extra moeilijk maakte, maar ze deed het prima. Je hebt een prachtige stem, en we zijn blij dat je voor coach Marco hebt gekozen Nora.

Sam zong het nummer ‘Jouw Blik’ van John West. John is zijn grote voorbeeld en vriend en was ook aanwezig bij de Blind Auditions. Sam maakte er een feest van op het podium. Na afloop van zijn auditie zong Sam nog samen met John, waarbij een polonaise van familie en coaches volgde. Wat zijn we blij dat je voor Team Borsato hebt gekozen Sam.

Beau zong als laatste van de avond het nummer ‘Thinking Out Loud’ van Ed Sheeran. Beau is stiekem opgegeven door zijn moeder. Dat ze niet bevooroordeeld was omdat het haar zoon is bleek snel, want alle juryleden draaide hun stoel om en waren dolenthousiast. Coach Ali B. deed enorm zijn best, en riep nog de hulp in van Silver, de winnaar van vorig seizoen. Maar jij koos voor Marco! Wat fijn dat jij bij Team Borsato hoort Beau!

Wij wensen Nora, Sam en Beau veel succes bij The Battles. The Voice Kids is elke vrijdag te zien op RTL4 om 20.30 uur.

Je kunt de kandidaten ook volgen op hun social media kanalen:

Instagram Nora: noracarli

Instagram Sam: sam.vanvelthoven

Instagram Beau: beau.vloedgraven

Instagram Joëlla: joella_music

Instagram Roos: sing_by_roos