TVK Blind Auditions #afl. 3

21 March 2020 #TVK

TVK Blind Auditions #afl. 3

Net als de vorige twee afleveringen van The Blind Auditions van The Voice Kids houden wij, medewerkers van Club Borsato, jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Team Borsato.

De derde aflevering van The Blind Auditions was weer een mooie aflevering met geweldig jong talent. De muziekkeuze van deze jonge talenten is soms erg verrassend en heel gevarieerd. Zo kwam er deze keer country en zelfs een nummer van Elvis voorbij. De strijd tussen de coaches blijft maar doorgaan, ze doen er alles aan om de talenten in hun team te krijgen. Marco draaide een aantal keer zijn stoel maar wist deze uitzending slechts één talent voor zich te winnen, maar wel een geweldig talent, namelijk Merle.

Merle is 13 jaar en doet mee aan The Voice Kids om het avontuur aan te gaan en meer vertrouwen te krijgen in het zingen. Ze zong het nummer ‘Lopen Op Het Water’ van Marco en Sita. Met dat vertrouwen moet het zeker goed komen, want binnen 15 seconden waren alle vier de coaches al overtuigd van haar zangtalent. Marco was onder de indruk van haar songkeuze en de manier waarop ze dit nummer vertolkte. Maar Merle luistert wel vaker naar Marco’s liedjes, dus dat ze voor Marco heeft gekozen is een hele logische en goede keuze. Welkom in Team Borsato, Merle! Heel veel succes met dit avontuur!

Ben je benieuwd welke talenten Marco nog meer aan zijn team weet toe te voegen, kijk dan elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4 naar The Voice Kids.

Je kunt de kandidaten ook volgen op hun social media kanalen:

Instagram Merle: x_merle_s

Instagram Nora: noracarli

Instagram Sam: sam.vanvelthoven

Instagram Beau: beau.vloedgraven

Instagram Joëlla: joella_music

Instagram Roos: sing_by_roos 

 

Groetjes, Club Borsato