TVK Blind Auditions #afl.4

30 March 2020 #TVK

TVK Blind Auditions #afl.4

Jullie hebben wellicht al vernomen dat Ilse DeLange Marco, vanwege zijn burn-out, zal gaan vervangen bij de finale van The Voice Kids. Marco wil natuurlijk nog steeds dat zijn talenten alle aandacht krijgen die ze verdienen en leeft enorm met ze mee. Daarom zullen wij, medewerkers van Club Borsato, net als de eerder afleveringen jullie elke week van een update blijven voorzien.
Het was weer een aflevering waarin van alles voorbij kwam. Liedjes in een ander jasje, hevige emoties en een leuke strijd tussen de coaches. Marco wist deze aflevering maar liefst 3 talenten aan zijn team toe te voegen.

Isabeau:

Wanneer Isabeau ‘I Have Nothing’ van Whitney Houston inzet is het coach Anouk die bijna gelijk op de rode knop drukt. Even later, als de noot der noten uit het nummer van Whitney met gemak door Isabeau wordt gezongen draaien ook Marco, Ali B en Sanne meteen om! Ali B. vond haar optreden, in dit genre, het beste wat de coaches tot nu toe hadden gehoord. Anouk noemde Isabeau een powerhouse. Maar ondanks al deze lovende woorden van de coaches koos Isabeau toch voor Marco! Welkom in Team Borsato en veel succes bij The Battles Isabeau!

Jasmijn :

 

Jasmijn is 12 jaar en zong het Franse liedje ‘Je Vole’. Ze begeleidde zichzelf op de piano en dat maakte haar optreden extra uniek. Haar moeder is de bekende Chazia Mourali en is super trots op haar dochter. Maar deze avond was ze alleen maar de moeder van Jasmijn, en was ze hier om haar aan te moedigen. Marco was gelukkig niet de zwakste schakel, en wist dit bijzondere talent voor zich te winnen. Fijn dat je voor Marco koos Jasmijn! Veel succes in Team Borsato!

Brandon:

Brandon heeft veel indruk gemaakt met zijn versie van ‘Laat Me’ van Ramses Shaffy. Brandon, die de droom koestert volkszanger te worden, zong zuiver en maakte er zo’n groot feest van dat Martijn Krabbé en Jamai Loman spontaan de polonaise liepen. Toen hij zag dat coaches Ali B. en Marco op het nippertje voor hem hadden gekozen, kwam de ontlading en veel tranen. Je ontlading, dat zegt iets over je motivatie en jouw wil om dit te doen, concludeerde Marco, terwijl Brandon een flesje water kreeg en bij kwam in de stoel van de coach. Wat zijn we blij dat je in Team Borsato zit Brandon! Veel succes bij The Battles.

Vrijdag 3 april a.s.
Omdat de live finale, welke eigenlijk voor 1 mei gepland stond, vanwege de huidige coronamaatregelen helaas niet  door kan gaan met publiek en dus zeer ongezellig zou aandoen, heeft RTL een creatieve oplossing bedacht door de reeds geplande afleveringen in te korten en aan te vullen met extra materiaal. Hierdoor zal The Voice Kids vanaf vrijdag 3 april van 20.00 uur tot 21.30 uur worden uitgezonden. Dit alles om de finale straks spetterend te kunnen vieren!

Volg de talenten van Team Borsato ook op hun social media

Instagram Isabeau: isabeau_minnema

Instagram Jasmijn: jasmijnschroder

Instagram Brandon: brandon_bakkum2006

Instagram Merle: x_merle_s

Instagram Nora: noracarli

Instagram Sam: sam.vanvelthoven

Instagram Beau: beau.vloedgraven

Instagram Joëlla: joella_music

Instagram Roos: sing_by_roos 

 

Groetjes, Club Borsato