TVK seizoen 9

09 March 2020 #TVK

TVK seizoen 9

Afgelopen vrijdag 6 maart is alweer het 9e seizoen van The Voice Kids van start gegaan. Voor degene die verbaasd zijn om Marco te zien in dit seizoen, de opnames hebben al vorig jaar zomer plaatsgevonden. De jonge kandidaten hebben dus ook echt heel veel geduld moeten hebben. Al die tijd mochten ze nog niks zeggen, maar vanaf nu komt daar verandering in! Marco heeft gevraagd of wij, medewerkers van Club Borsato, jullie op de hoogte willen houden van de vorderingen van Team Borsato. Het lukt hem zelf even niet, maar de jonge talenten verdienen de aandacht en waardering en daar werken wij graag aan mee.

De TVK blijft ontzettend leuk om naar te kijken. De onbevangen en goudeerlijke kids kunnen de coaches behoorlijk op hun plek zetten en de chemie tussen de coaches bij dit seizoen is ook geweldig. Ali B, Sanne Hans, Anouk en Marco zitten duidelijk op hun plek op de rode stoel en hebben ondanks de strijd het erg leuk samen.

Het talent is ook dit seizoen weer ongekend hoog! De zusje Romy en Sarah bliezen de coaches omver met hun auditie, maar helaas kozen zij niet voor Marco. Wie dat wel deden waren Joëlla en Roos.

Joëlla is 8 jaar en daarmee de jongste deelnemer van dit seizoen. Ze rijdt thuis graag op haar stokpaard, is wat verlegen en glimlacht de hele dag. Ze zou het allerliefste een eigen pony hebben. Daar is ze dan ook al geld voor aan het sparen. Joëlla’s grote droom is meedoen aan Beste Zangers van Nederland, maar daar moet ze wel eerst The Voice Kids voor winnen. Nou de eerste stappen naar de finale zijn gezet! Want met het nummer ‘Als Het Avond Is’ van Suzan en Freek maakte ze een geweldige indruk. Ook heeft deze jongedame al een vriendje die door Ali B ook het podium werd opgeroepen. Heel eerlijk vertelde hij dat hij totaal niet kan zingen. Hij had ook geen invloed op de keuze voor een coach, want Joëlla staat heel goed haar mannetje ondanks haar leeftijd. Goed gedaan Joëlla, veel succes en plezier bij Team Borsato.

Roos is 11 jaar en vindt het fijn om voordat ze het podium op loopt letterlijk de spanning er even uit te dansen. Ze wil graag mensen emotioneren met haar stem. Ze houdt enorm van op het podium staan en zingen. Ze noemt zichzelf een klein podiumbeest. Roos vertolkte ‘Fight Song’ van Rachel Platten. Wat een knappe prestatie en wat een stembeheersing. Je hebt je daarmee regelrecht in Team Borsato gezongen. We hopen dat je het ver zult schoppen binnen Team Borsato, veel plezier en succes!

Wij zullen jullie vanaf nu elke week op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen Team Borsato. Elke vrijdag is The Voice Kids te zien op RTL4 om 20.30 uur.

De kandidaten kun je ook volgen via hun social media:

Instagram Joëlla: joella_music

Instagram Roos: sing_by_roos

Groetjes Club Borsato