TVK The Battles #Team Borsato

19 April 2020 #TVK

TVK The Battles #Team Borsato

Vrijdagavond 17 april ging het The Voice Kids avontuur voor de jonge talenten weer verder met The Battles. Team Borsato mocht gelijk het spits afbijten en laten zien wat ze nog meer in huis hebben. Het is voor een coach nog best een puzzel om te bepalen welke talenten je tegenover elkaar zet in een battle. Een jongens- of meisjesstem, de leeftijd, het bereik, het genre het zijn allemaal factoren waar rekening mee moet worden gehouden. Marco heeft na veel gepuzzel in elke battle 3 talenten tegenover elkaar gezet waarvan hij dacht dat ze aan elkaar gewaagd zouden zijn, en gelijke kansen zouden hebben. Zo ontstonden de volgende 4 Battles:

In de eerste Battle namen Ceder, Beau & Joëlla het tegen elkaar op. Ze zongen het nummer ‘Hoe’ van Miss Montreal en Nielson. Het werd gelijk duidelijk dat dit een spannende avond beloofde te worden. De kandidaten waren zeker aan elkaar gewaagd. Ondanks dat de dames ook alle charmes in de strijd gooiden koos Marco ervoor om Beau naar The Sing Off te laten gaan.

In Battle 2 werd de strijd tussen de dames Sabien, Hanne & Isabeau gestreden. Marco had het nummer ‘You Say’ van Lauren Daigle voor ze uitgekozen. Het liedje gaat over onzeker zijn maar dat waren de dames op het podium zeker niet. Het spatte van het scherm af dat ze alle drie graag naar de volgende ronde wilden. Helaas kan er maar 1 door naar de Sing Off en Marco koos voor Isabeau.

In de derde Battle namen Sam, Merle en Brandon het tegen elkaar op met het nummer ‘Zij Weet Het’ van Tino Martin. Bij hun Blind Auditions zongen ze allemaal in het Nederlands, maar er was wel degelijk verschil tussen de pop, het volkse en het feestnummer van de talenten. Het nummer van Tino Martin is een mooie mix van deze drie en daarom een perfect nummer voor hun battle. Merle stond goed haar mannetje tussen de twee entertainers en Marco neemt Merle dan ook mee naar de Sing Off.

De laatste Battle was tussen Nora, Roos & Jasmijn. Een echte 3-eenheid die het nummer ‘Someone You Loved’ van Lewis Capaldi fantastisch gezongen hebben. Ook de verschillen tussen de dames maakte de keuze voor Marco toch wat lastiger, de een heeft al wat meer ervaring, de ander straalt, de groei die je al ziet. Maar alledrie meenemen is geen optie dus Marco moest een keuze maken en die viel op Jasmijn, zij gaat mee naar de Sing Off.

De aankomende drie weken zullen de talenten van coaches Anouk, Ali B en Sanne gaan strijden bij The Battles om een plekje in The Sing Off te bemachtigen. Elke vrijdag om 20.00 uur bij RTL4 The Voice Kids The Battles.

Groetjes,

Team Club Borsato

Volg het Voice avontuur van Jasmijn, Merle, Isabeau en Beau ook via hun Instagram. Veel succes bij The Sing Off Team Borsato!

Instagram Isabeau: isabeau_minnema

Instagram Jasmijn: jasmijnschroder

Instagram Merle: x_merle_s

Instagram Beau: beau.vloedgraven