TVOH: Liveshow 2!!

16 December 2015

TVOH: Liveshow 2!!

Afgelopen vrijdag was het alweer de hoogste tijd voor de zenuwslopende tweede liveshow van The Voice of Holland.
Omdat er in deze editie weer het een en ander is veranderd gaan we nu met minder kandidaten de liveshows in en dat maakt de hele beleving meteen anders. Je leeft de hele week naar dat ene moment toe en iedere kandidaat doet zijn uiterste best om een zo’n goed mogelijk optreden neer te zetten.
 


De hele week stond uiteraard weer in het teken van deze tweede liveshow en er werd keihard gewerkt. Denk aan repetities, oefenen met een zangcoach, het instuderen van een choreografie, maar ook het repeteren met de band en met camera en licht. Je wil dat alles klopt en niets aan het toeval overlaten.

De tweede show was ook weer een spectaculaire avond met prachtige optredens en hele goeie nummers. Het dak ging er weer af!
Melissa liet zich van een heel kwetsbare kant zien door het prachtige ‘Rolling in the Deep’ te zingen. Wat passen dit soort nummers ontzettend goed bij haar.  We zien steeds weer een nieuw stukje van Melissa wat mij nieuwsgierig maakt naar haar volgende optreden.
 


Jared wist de zaal weer op zijn kop te zetten met het nummer ‘The Way You Make Me Feel’. Hij wist ons opnieuw te verpletteren met zijn zangkwaliteiten en dancemoves. Hij lijkt deze twee disciplines moeiteloos te combineren zonder ook maar een beetje kwaliteit in te leveren. Ik kan daar zo van genieten!
 
Maan wist met ‘Halo’ iedereen te betoveren. Ze weet me met haar eigen geluid en stijl telkens weer te ontroeren en ik vind het bijzonder om te zien hoe ze zich een liedje eigen maakt. Dat het publiek dit ook zo voelt bleek wel uit het feit dat ze meteen naar de Safe Zone werd gestemd.
 
Jared en Melissa belandden in de Danger Zone en dat maakte het wederom zenuwslopend. Ik wil uiteraard geen van mijn talenten kwijt en ik moet zeggen dat ik dan ook met regelmaat op het puntje van mijn stoel zat. Het publiek heeft het lot van de kandidaten volledig in handen en ik ben dan ook heel dankbaar dat dankzij jullie ik alledrie mijn talenten mee mag nemen naar de volgende liveshow. Dus dank je wel allemaal voor het stemmen!
 


Jullie begrijpen dat we ook komende vrijdag weer iets heel moois willen gaan neerzetten en dat we alweer in volle gang zijn met de voorbereidingen. Repeteren met de band, styling, choreografie, kortom een hele drukke maar leuke week. Alle dagen zullen weer in het teken staan van The Voice en wat word ik daar ontzettend blij van. Gisteren hebben we de instarts opgenomen in een tuincentrum dat al helemaal omgetoverd was naar Kerstmis, zo knus!
 
Dank je wel voor jullie steun. Het is en blijft telkens weer een spannende race!
 
Groetjes,

Marco