Twee mooie avonden in België!

04 August 2019

Twee mooie avonden in België!

Afgelopen week stond ik met mijn band op twee festivals in België. Op zondag 28 juli was ik bij Suikerrock in Tienen en op 2 augustus heeft Lokeren geweten dat ik er was, haha!
Ik vind het altijd super gezellig om in Vlaanderen te mogen optreden. Inmiddels was ik al enkele keren te gast op deze twee festivals en ik voel me er altijd heel welkom!
In Tienen ging het feest al in de vroege namiddag van start met Metejoor, Rob de Nijs, Slongs en Mama’s Jasje. Niels Destadsbader, volledig hersteld van een rugblessure, warmde het publiek vlak voor mij nog eens extra op. Aan mij de eer om deze editie van het driedaagse festival af te sluiten. Voordat ik het podium op ging werd ik door mijn Vlaamse vriend, Niels Destadsbader, verrast met platina voor ‘Hoe Het Danst’ in België. Ik ben dan ook ongelofelijk trots op deze Award, want wat vind ik het fijn dat België mij ook nog zo omarmt! Ik heb dan ook ontzettend genoten van deze avond, en dat niet alleen om die Award hoor, haha, maar zeker ook om het publiek die zo fantastisch was, dat het mij kippenvel bezorgde! 

Op 2 augustus was het de beurt aan Lokeren op de Lokerse Feesten! Op deze mooie avond stond Gers Pardoel als eerste op het podium, gevolgd door Niels Destadsbader! Niels Destadsbader is een fantastische zanger, die het publiek heel goed mee weet te krijgen. Het is prachtig om te zien hoe hij zich voortbeweegt op het podium en contact weet te maken met het publiek. Mocht je deze Belgische artiest niet kennen dan is het echt een gemis, en zou ik jullie willen aanraden om zeker eens een kijkje te nemen op zijn Youtube Kanaal.
 


Nadat Niels het podium had verlaten werd alles in gereedheid gebracht voor mijn optreden en om 23.30 uur klonken dan ook de eerste noten van mijn nummer ‘Branden Aan De Zon’ en was mijn feestje begonnen! Net zoals bij Suikerrock in Tienen zong ik het nummer ‘Hoe Het Danst’, wat in België nu voor de derde week op nummer 1 staat, samen met mijn bandlid Marieke. En ondanks dat het heel lasig is om Davina Michelle te evenaren, kan ik niet anders zeggen dan dat ik super trots ben op Marieke die dit nummer geweldig heeft gezongen! De Belgische DJ Regi sloot deze eerste avond, van de 10 dagen Lokerse Feesten, af. En deze afsluiter was spectaculair en in de wijde omtrek hebben de mensen hier van kunnen genieten.
Hoe goed kan ik mijn vakantie beginnen na het afsluiten van twee geweldige optredens op festivals in mijn geliefde België!?
 


Aankomende weken ga ik samen met mijn gezin even de batterijen opladen en genieten van een heerlijke vakantie, zodat ik in september weer kan gaan knallen. Want dat er veel op mijn agenda staat de aankomende maanden is zeker!

Geniet van de zomer.

Groetjes,

Marco

Dank aan: @svendullaert, @geertvandevelde, @creepingmackroki, @liesekeereman en @lore_steveninck voor de foto’s