Uit de week van Marco: Hutje op de hei!

28 January 2005

Uit de week van Marco: Hutje op de hei!

We hebben er weer een uitermate enerverend weekje op zitten! Met een deel van mijn band heb ik me weer opgesloten in een ‘hutje op de hei’. We doen dat om even alleen bezig te zijn met muziek, zonder ons te laten afleiden door vrouwen, televisie of telefoons. En meestal gaan we dan tot ’s avonds laat door! Vaak komen daar de mooiste dingen uit en ook dit keer hebben we een aantal liedjes geschreven waar ik hoge verwachtingen van heb.

 

We hebben stapels hout verstookt in de houtkachel, wat het heerlijk warm maakte. Maar de beide luchtbedden die ik had meegenomen (je weet wel, eentje voor als de ander onverhoopt lek mocht blijken te zijn) bleken allebei steeds langzaam leeg te lopen waardoor ik tot vier keer aan toe iedereen wakker maakte omdat ik midden in de nacht mijn luchtbed aan het oppompen was…

 

Het waren dus een aantal zeer productieve dagen, die steevast werden afgesloten met een potje Triviant en een borreltje. Binnenkort gaan Ton, Rob, Giovanni, Ferry en ik dit beslist nog een keer herhalen!

Welke liedjes uiteindelijk de plaat halen, is voor ons allemaal nog een verrassing.

Nou ja, pláát. Of het een cd, dvd of iets anders wordt, laat ik graag nog even in het midden!

 

Groetjes,

 

Marco.