Uit de week van Marco: Wintersport!

02 March 2007

Uit de week van Marco: Wintersport!

Wat hebben we er naar uitgekeken en wat is het heerlijk! Met zijn allen zijn we lekker op de wintersport in Oostenrijk! 

Net als vorig jaar zijn we bepakt en bezakt afgereisd naar de sneeuw om een weekje te ontspannen, te skiën en vooral om van elkaar te genieten. 

Er is echter één groot verschil met vorig jaar, dit jaar is Jada ook mee! Mijn grote kleine meid is nu vier en groot genoeg voor het ski-klasje! En wat is het heerlijk hier!

Van te voren ben ik een paar keer met Luca naar de borstelbaan geweest. Het onbekende schrikt hem soms een beetje af en als hij denkt dat hij iets niet kan, ziet hij er vaak tegenop. Door een paar keer naar de borstelbaan te gaan wordt zijn zelfvertrouwen groter en dat merkten we meteen. Hij was er niet meer vanaf te slaan!

Het skiën is hem nu dan ook goed bevallen, hij wordt steeds enthousiaster!

Senna durft van zichzelf wat meer, hoewel hij nog maar vijf is, doet hij alles wat er in hem opkomt. Hij kent geen angst en ziet geen gevaar, hij vindt de hele wintersportvakantie één groot avontuur. Hij is niet alleen handig op de skies, ook heeft deze charmeur alle skileraressen verleid. Dat wordt me er eentje!

Jada is voor de eerste keer mee en vindt het allemaal supergezellig! Het is voor de kids natuurlijk ook heerlijk dat ze zeker weten dat mama en papa allebei de hele week niet hoeven te werken en ze onze onverdeelde aandacht krijgen. Jada kletst ons de oren van het hoofd en we genieten!

Zelf gaat het skiën ook steeds beter, maar ik merk wel dat ik altijd weer even in moet komen. Leontine niet, die zoeft meteen de berg af alsof ze het gisteren nog gedaan heeft. Al met al een heerlijke week, jammer dat we alweer bijna naar huis moeten!

Groetjes,

Marco.

P.S. Het uploaden van mijn foto’s wilde hier niet lukken, dus deze foto’s zijn nog van vorig jaar!