Uit de week van Marco!

22 February 2007

Uit de week van Marco!

Terug van weggeweest, op veler verzoek: Uit de week van Marco! Om eerlijk te zijn, zijn mijn weken alles behalve spectaculair en zit ik vooral veel te vergaderen en te overleggen. Maar natuurlijk maak ik ook leuke dingen mee. Laten we deze week maar meteen beginnen met een aantal leuke dingen!

Afgelopen dinsdag ben ik samen met Leontine naar het Zaantheater geweest, waar Youp van ’t Hek een voorstelling gaf. 

Al jaren proberen we geen show te missen en ik was dan ook blij dat we ook deze keer weer van de partij konden zijn. En het was wederom fantastisch! Heerlijk zoals iedereen wordt aangepakt en we hebben dan ook genoten! 

Na de show zijn we bij Youp en Debby nog wat gaan drinken waarbij we pas thuiskwamen toen de vogeltjes alweer aan het fluiten waren… Woensdag was het bij ons dan ook een erg rustige dag, haha, het is duidelijk dat we geen achttien meer zijn!

Volgende week zijn de kids lekker vrij en we hebben de nodige voorbereidingen getroffen voor de wintersport vakantie die we gepland hebben. 

Ik ben een aantal keer met Luca naar de borstelbaan gegaan, want hij vindt het skiën allemaal nog erg spannend. Inmiddels heeft hij de techniek al aardig onder de knie en verheugt hij zich op de vakantie. Senna is een klein waaghalsje en durft eigenlijk altijd alles. Hij gaat gewoon in het klasje meedoen volgende week. Ook Jada gaat dit jaar voor het eerst lekker mee, gezellig!

Donderdag ben ik naar AZ geweest. Helaas moet ik nog al eens wat wedstrijden missen door mijn werk, maar als AZ speelt wanneer ik vrij ben kun je me altijd in het stadion vinden. Ik had Luca en zijn vriendje meegenomen, ze waren door het dolle heen en hebben genoten! De wedstrijd hebben ze niet volledig meegekregen, maar het uitstapje, het opblijven en de spanning rondom de wedstrijd wel! En de stand was ook top, met 2-2 zijn we dooooooor!

Het was een heerlijke week!

Groetjes,

Marco.