Unieke clip Stem van Kakhiel!

24 March 2014

Unieke clip Stem van Kakhiel!

Internetfenomeen Kakhiel, wie kent hem niet? Nou, eigenlijk kent bijna niemand hem, zijn grappen zijn bekender dan de man zelf. Hij is bij het grote publiek geliefd als de man die grappige, droge, onverwachte, botte, sarcastische of zeer letterlijke dialogen toevoegt aan met name stockfoto’s. Op Twitter en Facebook immens populair, zijn eerste boek verkoopt uitstekend, zijn app wordt dagelijks ontelbare keren geraadpleegd. En nu heeft hij een clip gemaakt, zijn eerste clip. Heel puur, heel confronterend, heel grappig, heel Kakhiel. Je moet er om lachen en het zet je aan het denken. De clip heeft hij gemaakt bij het liedje ‘Stem’ van Gers Pardoel en mij, wat je vindt op het album Duizend Spiegels. Ik vind de clip briljant. Net zoals het pakkende interview wat hij gaf:

Een videoclip voor Marco Borsato en Gers Pardoel, hoe dat zo ineens?
Haha. Ja, ik weet niet, het ging allemaal heel snel. Ik stond een keer achter Marco in de rij bij de Lidl en toen draaide hij zich om en toen vroeg hij hoi wil je een clip maken en toen zei ik ja is goed. En toen werd ik ineens wakker. Het was dus zeg maar een droom maar toen ik wakker werd had ik wel zoiets van hmm misschien moet ik wel echt een keer een clip maken. Dus toen belde ik het management van Marco en toen zei ik hoi ik ga een clip maken voor jullie en toen zei dat management hahaha ja is goed dus toen zei ik oké bedankt doei.

En toen?
Toen ging ik naar de wc en een ei bakken en koffie zetten. En daarna ging ik die clip maken.

Hoe ben je op het idee gekomen voor die clip?
Gewoon een beetje nadenken. Zo gaan die dingen vaak. Ik ga dan meestal op een stoel zitten en naar de muur kijken en dan meestal na een paar uur krijg ik ineens een idee. Zo werkte dat ook voor deze clip. Toen ik het idee eenmaal had was de rest eigenlijk een fluitje van een cent.

Echt? Hoe ben je aan die acteurs gekomen dan?
Jos en Anja? Haha nee dat zijn geen acteurs, dat zijn mijn buren. Daarom ging het ook zo makkelijk. Ik wist al een tijdje van de geheime Arie-obsessie van Jos en ik vond dat gegeven wel goed bij het nummer passen. Dus ik heb op een gegeven moment gewoon de stoute schoenen aangetrokken en heb daar aangebeld en gevraagd of ze mee wilden werken aan deze videoclip.

En dat wilden ze wel?
Nee dat wilden ze niet, nou goed? Natuurlijk wilden ze dat anders had deze clip toch nooit bestaan? (zucht)
Ben je boos? Nee, niet boos, gewoon geïrriteerd, ik kan niet zo goed tegen domme vragen.

Zullen we er maar mee stoppen dan, met dit interview?
Is goed.  Doei.

Korte biografie Kakhiel:
Kakhiel is een bepaald aantal jaar geleden geboren op een plek in de buurt van een heleboel andere plekken waar ook wel eens mensen geboren worden. Het was al vroeg duidelijk dat hij allemaal dingen in zich had. Het begon allemaal op de peuterspeelzaal, daarna de basisschool, toen de middelbare school en tot slot een paar hogere beroepsopleidingen. Kakhiel woonde eerst bij zijn ouders, maar toen zij halsoverkop ineens naar Sri Lanka gingen verhuizen niet meer. Doei.


Bekijk hier de clip en oordeel zelf:Volg Kakhiel op Social Media:

Twitter: @kakhiel
Facebook: www.facebook.com/kakhiel
Nieuwe Kakhiel app iPhone: http://bit.ly/11cGD5k
Nieuwe Kakhiel app Android: http://bit.ly/RkmDv9
Nieuw Kakhiel boek: http://www.bol.com/nl/p/doei/9200000011326135/


Groetjes,

Marco.