Vanaf 18 maart bij Tien en met Tien: Voetbalvrouwen!

19 February 2007

Vanaf 18 maart bij Tien en met Tien: Voetbalvrouwen!

Vanaf 18 maart is Leontine op televisie te zien in de nieuwe serie  Voetbalvrouwen. Zoals de titel al doet vermoeden gaat deze over de echtgenotes van mannen die in de voetbal werken. Over voetbalvrouwen bestaan natuurlijk een hoop vooroordelen en deze vooroordelen komen in de serie absoluut naar voren!

Hierin draait alles om de ‘glitter en glamour van het voetbal’. Hoogblonde dames met teveel geld, teveel tijd en nauwelijks een eigen leven, het eindeloze shoppen, het dubbelparkeren van de PC Hoofttractor, de ijdelheid, de ruzies en de tranen, alles komt aan bod in deze nieuwe serie. Rollen zijn o.a. weggelegd voor Victor Low,  Barry Atsma, Lone van Rosendaal, Bas Muijs, Nicolette van Dam, Mike Weerts, Sophie van Oers en jawel, Leontine Borsato.

Grappig detail is dat Voetbalvrouwen uitgezonden zal worden na ‘De Wedstrijden’. Dus wanneer de mannen hun portie voetbal achter de kiezen hebben kunnen de vrouwen daarna aanschuiven of de afstandsbediening over nemen!

Leontine speelt de rol van Liz, de vrouw van de coach (Victor Low), die schoon genoeg heeft van voetbal en haar man nu eindelijk eens voor zichzelf wil. Dan heb je nog Solange (Nicolette van Dam), die alles pikt van haar Italiaanse driftkikker Italo (Bas Muijs). Totdat ze merkt dat ze hem eigenlijk helemaal niet nodig heeft om succesvol te zijn. Ik ben zelf ook heel benieuwd naar de serie, en niet alleen omdat ik heel benieuwd naar hoe mijn Leontine van het scherm af zal spatten!

Ik zit 18 maart voor de buis, jullie ook? Mijn Tien dus op Tien! Klik hieronder op Play voor een voorproefje van Voetbalvrouwen!

 

Groetjes,

Marco.