Vanaf nu verkrijgbaar: Fotoboek ARUBA

26 October 2017

Vanaf nu verkrijgbaar: Fotoboek ARUBA

Uber cool! Dat woord is wel van toepassing voor het gevoel wat ik heb over het fotoboek ARUBA! Gisteren werd dit boek gelanceerd door Raymond Rutting en mij in boekhandel Scheltema te Amsterdam.
Onder belangstelling van veel publiek lieten we het eerste exemplaar zien en signeerden we desgewenst het exemplaar. Tijdens de masterclass die ik kreeg van Raymond op Aruba in februari hebben we zoveel foto’s gemaakt dat er niet alleen een succesvolle ‘Gezichten van Aruba’ expositie van kwam, maar zelfs dit prachtige fotoboek waarin we beiden de bladzijden gevuld hebben.Keuze maken uit zoveel foto’s was niet makkelijk zoals eerder vermeld, maar ik ben echt trots op het resultaat! Aruba is kleurrijk, heeft warmte en prachtige natuur en de mensen zijn vriendelijk, dus de foto’s zijn eigenlijk een fotografische liefdesverklaring aan dit Caribische Island. Elk beeld heeft zijn eigen verhaal waardoor je naar mijn idee blijft kijken in dit boek.
De presentatie op deze onverwacht zonnige dag werd nog tropisch door de mooie dames waarmee ik een dansje waagde en de bijhorende muziek.
Ik heb heel veel geleerd van Raymond, zijn manier van kijken, zijn snelle handelen, nabewerken, het hele pakket is verbeterd door hem. Alhoewel hij toe moest geven dat ik het jongetje in carnavalskostuum beter had gefotografeerd dan hij, haha. Leuk om te horen, dat begrijp je. Maar zeg nou zelf, dat ik een fotoboek mag maken met iemand die ik enorm bewonder is natuurlijk wel écht te gek. Het stond op mijn bucketlist en ik vind het super kicken dat ik die nu af kan vinken!We hebben dus iedereen die het boek kocht voorzien van handtekening en foto. Het was geweldig dat zoveel mensen van heinde en ver naar Amsterdam waren gekomen om ARUBA in huis te halen.
Ik zag veel bekende gezichten, te gek dat jullie er weer waren, ik herkende zelfs mensen uit Limburg en Vlaanderen! Dat doet mij altijd goed, dank jullie wel voor je komst!
ARUBA is vanaf nu verkrijgbaar bij boekhandel Scheltema en ook bij de Bruna. Maar ook Bol.com heeft het inmiddels in zijn assortiment. Daar sta ik dan, tussen de fotoboeken. Wauw, wat een te gekke ervaring!
Ik ben zeer benieuwd naar jullie reacties hierop, laten jullie het mij horen?

Groetjes,

Marco