Vandaag ben ik 40 jaar!

21 December 2006

Vandaag ben ik 40 jaar!

Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat ik ter wereld kwam! En ik moet zeggen: het leven valt niet tegen! Ik heb in die veertig jaar veel geleerd, veel lieve mensen leren kennen, veel prachtige momenten beleefd en een fantastisch gezinnetje gesticht. Mensen vragen me of ik het niet naar vind om 40 te worden, maar het tegendeel is waar. Ik voel me geweldig en zou niets liever willen dat dit geweldige gevoel vast houden!

Ik heb een weergaloos jaar achter de rug met vele hoogtepunten! Drie nummer één hits, tien keer het Gelredome en een schitterende dvd die een groot succes is. Maar lichamelijk begin ik nu toch wel op te raken. Het batterijtje is zo goed als leeg. Ik heb de laatste tijd zoveel mogelijk rustig aan gedaan, want er is nog één ding wat ik heel graag wil doen voor ik alle stekkers eruit trek: mijn verjaardag vieren met de prijswinnaars van Radio 538 tijdens de 53N8mis! En daar heb ik al mijn energie voor nodig, want we gaan er een geweldig feest van maken! 

Veertig word je maar één keer, toch!

Het leven begint bij veertig, hoor ik de laatste tijd verrassend vaak. Als dat werkelijk zo is, word ik bijna een beetje bang, haha! Want die eerste negenendertig jaar waren toch ook best intensief! Maar als Ali Baba veertig rovers aan kan, kan ik van mijn veertigste levensjaar ook een geweldig jaar maken. Ik ben er helemaal klaar voor!

Groetjes,

Marco.