‘Vandaag’ is de nieuwe single van Daniël Kist!

25 March 2016

‘Vandaag’ is de nieuwe single van Daniël Kist!

In mijn jaren als coach van The Voice of Holland heb ik met veel talenten mogen werken. Hoewel mijn rol als coach, althans voorlopig, is gestopt betekent dat voor mij niet dat ik al die talenten direct ook loslaat. Zeker niet! Het is prachtig om te zien hoe een programma als The Voice of Holland een aantal van mijn kandidaten heeft geholpen als springplank naar een volwassen carrière als artiest, maar ook hoe andere kandidaten het programma hebben gebruikt om muziek als hun hobby verder uit te bouwen. Ik heb een aantal zeer succesvolle kandidaten mogen begeleiden en velen hebben vooral nog meer plezier gevonden in het maken van muziek. En daar gaat het tenslotte om, dat je, wat je ook doet in het leven, plezier put uit  dat wat je doet. Ik vind het fijn dat ik daar mijn steentje aan kan bijdragen en dat blijf ik ook nu nog doen. 

Daniël Kist was mijn kandidaat in het afgelopen seizoen en hoewel hij in de loop van het programma gestolen werd door Team Sanne voelt hij voor mij nog net zo Team Borsato. Hem moeten laten gaan deed gewoon een beetje pijn omdat hij naast een enorm talent ook een te gekke gast is, die overigens dezelfde liefde voor drones heeft als ik. 
Daniël studeert voor industrieel ontwerper maar daarnaast is hij druk bezig met het uitbouwen van zijn muzikale carrière. Wat ik extra leuk vind is dat hij ook samen met Maan regelmatig zingt, Maan en Daan, het is een gouden duo samen, haha! Onlangs zongen ze samen het prachtige ‘Almost Is Never Enough’ en wat is dat een schitterend duet geworden. Ook heeft hij met een aantal van mijn Voice Kids kandidaatjes een liedje van mij ingezongen, zo prachtig! Ik mag het eigenlijk nog niet zeggen, maar ik heb Daniël uitgenodigd voor de fanclubdag later dit jaar. Ik ben fan!

Inmiddels heeft Daniël zijn eerste single uitgebracht en koos hij ervoor deze in het Nederlands te doen. Daniël hoorde je eerder veel in het Engels zingen maar het Nederlands past hem zo goed! De nieuwe single van Daniël heet ‘Vandaag’ en ik vind het een fantastische debuutsingle die ik jullie zeker even onder de aandacht wil brengen. ‘Vandaag’ is te downloaden via iTunes en Daniël heeft er direct een clip bij uitgebracht die je hier kunt bekijken. Daniël zingt het niet alleen maar voor mij is het duidelijk, Daniel is helemaal zichzelf en dat doet hij fantastisch!
Wat mij betreft heeft hij zijn pad gevonden. Hij zingt geloofwaardig en echt, hij schrijft zijn eigen liedjes, hij voelt zijn muziek. Ik heb in Daniël een fijne collega gevonden en ik hoop dat mijn publiek deze opvatting met mij deelt!


Groetjes,

Marco