Vandaag is het Vaderdag!

18 June 2006

Vandaag is het Vaderdag!

Wil je wel geloven dat ik het bijna vergeten was? Kijk, moederdag zal ik nooit vergeten! Ik ben er al ruim van te voren mee bezig en ook de kinderen helpen me regelmatig herinneren als ze op school aan het knutselen zijn. Vermoedelijk hing er wel een mysterieuze stemming in huis, maar ik had een paar hele drukke dagen dus het drong niet erg tot me door. 

Vanmorgen werd ik zoals gewoonlijk vroeg wakker en ik wilde de tafel alvast gaan dekken. Maar ik had nog geen been uit bed gezwaaid of Leontine stootte me aan. 

Dat ik beter nog even kon blijven liggen, gezien de dag. Toen drong het pas tot me door! Ik ben braaf en ongeduldig blijven liggen tot ik het signaal kreeg dat ik op mocht staan.

We hebben heerlijk en supergezellig ontbeten en ik kreeg prachtige zelfgeknutselde cadeautjes! Daar zat héél veel tijd, energie en vooral liefde in, dat zag ik meteen!

Maar ik kreeg nóg een verrassing! Want wat bleek? Mijn koffer was al gepakt!

Nee, ik werd niet het huis uit gezet, haha, maar we gaan met zijn allen een paar daagjes weg ergens in Nederland. Blijkbaar was dit allemaal al overlegd en geregeld want we vertrekken binnen een uurtje al! Ik heb er hartstikke veel zin in!

Waar we heen zijn gegaan vertel ik jullie zodra ik terug ben!

Ik ben ontzettend benieuwd want ik wilde mijn telefoonoplader meenemen maar Leontine zei dat ik me de moeite kon besparen? Gaan we kamperen bij de BelCompany ofzo?

Hahaha, ik weet het niet, maar ik kom er nog op terug!

Groetjes,

Marco.