Veiling gesloten!

23 September 2010

Veiling gesloten!

Onlangs vertelde ik jullie hier over de Stichting Semmy en het schilderij dat ik voor hun veiling maakte.

Stichting Semmy is een stichting die fondsen werft om op die manier kinderen met hersenstamkanker te behandelen en er voor zorg te dragen dat er onderzoeken naar gestart worden. Hoewel hersenstamkanker bij kinderen misschien niet heel veel voorkomt als je puur naar de cijfers kijkt, het is schokkend te weten dat er elke 2 à 3 weken een kind aan deze ziekte komt te overlijden.

Niet alleen ik maar ook collega’s als bijvoorbeeld Wendy van Dijk, Natasja Froger, Froukje de Both, John Williams, Xander de Buisonjé, Eric van Tijn, Henkjan Smits, Lieke van Lexmond, Winston Gerschtanowitz en Stacey Rookhuizen deden mee en maakten de meest prachtige schilderijen die inmiddels geveild zijn. De veiling heeft een geweldige opbrengst gehad waardoor er een mogelijkheid is tot het opstarten van nog meer onderzoeken en er wellicht meer kinderen van deze ziekte kunnen genezen.

Het schilderij dat ik maakte is gewonnen door Marcel en Marcel ken ik als beheerder van de Marco Borsato Fansite. Niet alleen is het natuurlijk extra leuk te weten dat dit schilderij naar een voor mij bekende fan gaat, ook geeft het mij direct de gelegenheid jullie te wijzen op de Fansite die Marcel bijhoudt.

Marcel steekt heel veel uren in het bijhouden van deze Fansite waardoor het een enorm uitgebreide site is geworden. Marcel zorgt er iedere keer weer voor dat het laatste nieuws rondom mij op de Fansite staat maar ook vind je er foto’s van onder andere verschillende optredens van mij terug en nog veel, heel veel meer. De site van Marcel is zo mooi gemaakt dat ik vind dat hij zeker een bezoekje verdient!

Ik hoop dat Marcel een mooi plekje voor het schilderij weet te vinden en dat met de opbrengst van deze veiling de kinderen waarvoor de veiling gehouden werd, een stapje dichter bij genezing komen.

Groetjes,

Marco