Verkiezing Twitteraar van het jaar!

12 December 2009

Verkiezing Twitteraar van het jaar!

We lopen tegen het einde van het jaar en dit is het moment bij uitstek voor allerlei verkiezingen en terugblikken op het afgelopen jaar.

Op 2 juni jl. plaatste ik mijn eerste tweet, mijn eerste berichtje op Twitter en nu, een kleine 7 maanden later, ben ik niet alleen een kleine 1.000 tweets maar ook een kleine 22.000 volgers rijker. Wat ik vooral rijker ben geworden is een hoop plezier aan het twitteren, de interactie met mijn volgers en de mogelijkheid hier één op één op te reageren. Snel even laten weten wat ik doe en waar ik mee bezig ben, fotootje erbij en jullie op die manier een kijkje te geven in mijn belevenissen.

Mijn Daily Mugshots met iedere keer weer een ander hoofddeksel, bezorgen zowel mij als mijn volgers veel plezier!

In de afgelopen maanden is er ontzettend veel gebeurd en ook dat is terug te lezen in alle tweets. Hoewel het korte berichtjes zijn is het toch een soort minidagboekje als ik het zo teruglees en dat alles bij elkaar maakt Twitter een ontzettend leuk medium.

Op www.twitteraarvanhetjaar.nl zal dit jaar voor het eerst de verkiezing van twitteraar van het jaar gehouden gaan worden en misschien willen jullie daar wel iets mee doen! 

Vanaf dit moment tot 20 december aanstaande kunnen jullie je favoriete twitteraar of ook wel tweep genoemd nomineren om één van de 60 kanshebbers te zijn voor de titel van twitteraar van het jaar. Nomineren is heel gemakkelijk.

Het enige dat je hoeft te doen is een tweet maken waarin je de naam van je favoriete tweep vermeld in combinatie met #twvhj. Als je mij wilt nomineren voor deze titel dan ziet dit er bijvoorbeeld als volgt uit. ‘Ik nomineer @Borsato voor #twvhj .’

Vanaf 20 december aanstaande zal de website www.twitteraarvanhetjaar.nl officieel van start gaan en hierop zullen de 60 genomineerde tweeps terug te zien zijn waarna je op jouw favoriete tweep kunt stemmen. Degene die op 31 december 2009 om 24.00 uur de meeste stemmen heeft is de uiteindelijke winnaar van de titel twitteraar van het jaar.

Neem je jouw favoriete Twitteraar van het Jaar in je Tweets mee?

Tot twitter!

Groetjes

Marco