Verkoop concerttour Duizend Spiegels van start!

22 November 2013

Verkoop concerttour Duizend Spiegels van start!

Vandaag is de verkoop van mijn Duizend Spiegels Tour van start gegaan! Ik zal samen met mijn band deze tour in iedere provincie van Nederland gaan optreden. Ook in België zal ik weer op het podium staan, en wel in het Sportpaleis! De verkoop hiervan gaat morgen van start en loopt via www.teleticketservice.com.
   
Ik heb er heel bewust voor gekozen om tijdens deze tour weer in kleine zalen te gaan spelen. Tijdens de Dichtbijtour heb ik keer op keer gemerkt hoe fijn het is zo dicht bij mijn publiek te zijn en alle emoties die mijn muziek bij jullie oproepen van dichtbij te beleven. De wisselwerking tussen publiek, band en mijzelf is in een kleinere zaal zo sterk, dat maakt het heel bijzonder.


Wil jij ook aanwezig zijn bij het concert in jouw provincie of misschien wil je wel naar meerdere provincies? Bestel dan nu je kaarten!

Onderstaande data en zalen staan vast, er zullen voor deze plaatsen (met mogelijke uitzondering van Amsterdam) geen dagen meer bijkomen. Wil je graag bij één van deze concerten aanwezig zijn bestel dan zo snel mogelijk je kaarten.

Vr. 11 april Tivoli Utrecht UITVERKOCHT
Za. 12 april Hedon, Zwolle UITVERKOCHT
Ma. 14 april Arsenaal, Vlissingen UITVERKOCHT
Vr. 18 april Vereeniging, Nijmegen UITVERKOCHT
Za. 19 april Meerpaal, Dronten UITVERKOCHT
Ma. 21 apri Paard van Troje, Den Haag UITVERKOCHT
Vr. 25 april Harmonie, Leeuwarden UITVERKOCHT
Za. 3 mei Kleine Werf, Curaçao? Bestel hier je kaarten
Zo. 11 mei Oosterpoort, Groningen UITVERKOCHT
Ma. 12 mei  Tamboer, Hoogeveen UITVERKOCHT
Za. 17 mei Rodahal, Kerkrade UITVERKOCHT
Zo. 18 mei 013, Tilburg UITVERKOCHT
Wo. 21 mei Sportpaleis, Antwerpen Bestel hier je kaarten 
Vr. 23 mei Sportpaleis, Antwerpen Bestel hier je kaarten
Wo. 28 mei Ziggo Dome, Amsterdam Bestel hier je kaarten
Vr. 30 mei Ziggo Dome, Amsterdam Bestel hier je kaarten
Za. 31 mei Ziggo Dome, Amsterdam Bestel hier je kaarten 


De organisator van de concerten is Live Nation, zij hebben de kaartverkoop voor deze concerten uitbesteed aan Ticketmaster. 

Alleen via deze kanalen is toegang tot het concert gegarandeerd en ben je ervan verzekerd dat je niet te veel betaalt. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar www.ticketsenconcertkaarten.nl en www.ticketsenconcertkaarten.nl.

Let op: indien je rolstoelgebonden bent, heb je speciale rolstoelkaarten nodig om plaats te kunnen nemen op het rolstoelplatform.
Jij en jouw begeleider dienen allebei een ‘rolstoel-begeleidersplaats’ te boeken.Telefonisch kaarten bestellen:
Voor reguliere kaarten kun je ook bellen met het callcenter om kaarten te bestellen. Het callcenter is te bereiken op telefoonnummer 0900 – 300 1250 (45 cent per minuut). Er is een kans dat het concert snel uitverkocht raakt. Mocht dit gebeuren en je staat nog in de telefonische wachtrij, dan wordt automatisch de verbinding verbroken om telefoonkosten te besparen.