Videoclip ‘Stem’ genomineerd!

28 January 2015

Videoclip ‘Stem’ genomineerd!

Vorig jaar plaatste ik een artikel op mijn website waarin ik vertelde dat internetfenomeen Kakhiel een clip gemaakt heeft op het liedje ‘Stem’ wat ik samen met Gers Pardoel heb opgenomen en wat terug te vinden is op het album Duizend Spiegels.
Kakhiel staat bekend als de man die grappige, onverwachte, botte, sarcastische, droge of zeer letterlijke dialogen toevoegt aan met name stockfoto’s. Hij is inmens populair en ik voelde me dan ook zeer vereerd dat de eerste clip die hij gemaakt heeft op een liedje van mij was. De clip zelf vind ik briljant! Hij is puur, confronterend, heel grappig en echt Kakhiel.

En dit is ook de jury, onder voorzitterschap van schrijver/presentator Leon Verdonschot, van de Edison Awards niet onopgemerkt gebleven. Vanmorgen werd namelijk bekend gemaakt dat de videoclip genomineerd is voor een Edison in de categorie ‘Beste Videoclip’. Wat ontzettend gaaf!  Naast de clip ‘Stem’ zijn ook Dio met de clip ‘Radio’ en The Opposites met ‘Laatste Keer’ genomineerd. Wie uiteindelijk met het beeldje naar huis zal gaan is nog een verrassing. Op maandagavond 2 maart zal in de Harbour Club in Amsterdam bekend gemaakt worden wie de felbegeerde Edison in ontvangst mag nemen. Ik ben benieuwd!

Groetjes,

Marco