Vier de Liefde met Valentijn

30 January 2017

Vier de Liefde met Valentijn

Nu ben ik van mening dat je de liefde elke dag zou moeten vieren, want wat zijn we zonder? Liefde geeft vleugels, vertrouwen en warmte. En dan heb ik het niet alleen over de liefde tussen mannen en vrouwen (ongeacht de combinatie) maar ook tussen ouders en kinderen, vrienden en vriendinnen en lieve collega’s of buren. En op een dag als Valentijnsdag mag je daar best even bij stil staan! Een prachtige dag om diegene die jij lief hebt (nog) eens duidelijk te maken hoe speciaal hij/zij voor je is. 

Soms is het heel moeilijk om je liefde kenbaar te maken, of heb je dat al zo vaak gedaan dat het moeilijk wordt om iets origineels te bedenken. Wellicht heb je een stille liefde, maar ben je iemand van weinig woorden. En weet je die woorden op zo’n dag al helemaal niet te vinden. Kortom, misschien kun je op deze dag wel wat hulp gebruiken. Misschien kan ik jou daar wel bij helpen?Ben je lid van de fanclub, dan wil ik iets speciaals voor je doen. Tenslotte steun jij mij, dan wil ik ook iets voor jou doen!
Wil jij op Valentijnsdag iemand verrassen, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken, schrijf dan een mailtje vóór 7 februari naar mijn fanclub met hierin jouw liefdesverhaal en wat ik hierin zou kunnen betekenen voor jou! En misschien kies ik jouw verhaal er dan wel uit en ga ik jou helpen met jouw bijzondere liefde!
Doen hoor!


Groetjes,

Marco