Volmaakt Gelukkig!

07 February 2008

Volmaakt Gelukkig!

Afgelopen maandag was ik bij de première van Volmaakt Gelukkig, een toneelstuk waarin Renée Soutendijk, Isa Hoes en Rick Engelkes spelen. Ik ben nog steeds zwaar onder de indruk. Wat een talenten zijn dat!

Zodra het toneelstuk begon zat ik er volledig in, het stuk zat vol humor maar was ook zeer confronterend, ik moest af en toe best slikken. Ik zal je in het kort het verhaal vertellen…

Tim (Rick Engelkes) en Ellen (Renée Soutendijk) hebben een relatie gedurende twintig jaar. Hebben allebei een druk leven en hebben bewust gekozen om geen kinderen te krijgen. Hun geluk is volmaakt. Een vriendin van het stel, Mara (Isa Hoes) wil echter wel graag zwanger worden en vraagt hierbij om hulp. Er onstaat een verhouding tussen Tim en Mara, waarbij een rotsvaste waarheid een leugen blijkt te zijn.

Een zeer indrukwekkend stuk dus, niet alleen het verhaal maar ook heb ik groot respect voor het spel van Renée, Isa en Rick. Chapeau!

Volmaakt Geluk, echt een aanrader! Heeft jouw theater nog kaartjes, twijfel dan niet, je hebt gegarandeerd een top avond!

Groet, 

Marco