Voordelen van het lidmaatschap!

21 October 2013

Voordelen van het lidmaatschap!

Muziek is emotie

Muziek kan steunend, opbeurend, troostend en zelfs helend werken. Muziek verbindt mensen, laat grenzen vervagen, muziek spreekt een universele taal. Muziek is een heerlijke hobby. 
Hoe deze hobby zich uit is voor iedereen verschillend. Er zijn fans die meerdere keren naar een optreden gaan, er zijn ook fans die alleen thuis van zijn muziek genieten.


Geen goed of fout

Er zijn fans die het ook leuk vinden om Marco te volgen als hij ergens bij een evenement is zoals de Nationale Sportweek of te volgen op TV zoals bij The Voice of Holland en er zijn mensen die daar niets mee hebben. Of het leuk vinden dingen te sparen, met Marco op de foto te gaan. Alles is goed, er is nu eenmaal geen verkeerde manier om van muziek te genieten!

Muziek verbindt

Veel mensen uit Marco’s publiek hebben elkaar in de loop der jaren leren kennen doordat ze elkaar tegen kwamen bij bijvoorbeeld concerten of via Borsatoweblog, nu Clubborsato.nl, contacten opdeden.
Er zijn ook speciale vriendschappen ontstaan. Bij nieuwe concerten of evenementen herkennen mensen elkaar van bijvoorbeeld de weblogjes en kletsen ze over Marco en andere bezigheden. Hartstikke gezellig dus! Ook Marco herkent daardoor inmiddels veel fans en komt regelmatig ook even een praatje maken.
Als hij tijd heeft worden er vaak ook samen foto’s genomen.

Je eigen ledenpas

Elk lid ontvangt een persoonlijke ledenpas. Met deze pas kun je onder andere eerder naar binnen bij Marco zijn eigen concerten. Tijdens Dichtbij On Tour konden leden bijvoorbeeld eerder naar binnen, daardoor stonden zij helemaal vooraan! Met je ledenpas krijg je korting op onze merchandise en ook zijn er regelmatig leuke acties aan de pas verbonden!

Je eigen Club Borsato magazine

We durven het bijna geen fanclubblad meer te noemen, want het Club Borsato fanclubblad is een volwaardig A4 full colour magazine met daarin de nieuwste foto’s, interviews met Marco, een kijkje achter de schermen en nog veel meer. Leuk om te lezen, leuk om te bewaren, leuk om cadeau te doen! Leden van de fanclub krijgen twee keer per jaar dit mooie magazine thuisgestuurd.

Je eigen Club Borsato account.

Als lid krijg je je eigen plekje op Clubborsato.nl. Je beslist zelf wat je op je Club Borsato account wilt vertellen! Dat mag over Marco gaan, maar veel vaker gaat het over het leven zelf. Over je gezin, je werk, je hobby’s etc.  Ook Marco komt geregeld op Clubborsato.nl en laat vaak een leuke reactie achter!

Marco ontmoeten op de fanclubdag?

Elk jaar organiseert de fanclub samen met Marco een eigen fanclubdag. Een dag vol muziek, spelletjes, gezelligheid en heel veel Marco! Alleen leden kunnen kaarten kopen voor deze dag, wel mag je uiteraard een introducee meenemen. Marco is er ’s morgens als eerste en gaat als laatste naar huis. De kans dat je hem tegen het lijf loopt is dus heel groot!