Vrienden Van Amstel Live

14 February 2011

Vrienden Van Amstel Live

Voor de 13e keer werd ook dit jaar weer de Vrienden van Amstel Live gehouden. Een spetterend muziek spektakel in een net verbouwd Ahoy. Ruim 90.000 mensen kwamen gedurende zeven avonden lang genieten van de leukste artiesten. Dit jaar waren het onder andere Within Temptation, Acda en de Munnik, Frank Boeijen, Guus Meeuwis, de 3J’s, Nick en Simon, Alain Clark, Laura Jansen en Di-Rect. De avond werd gepresenteerd door niemand minder dan Xander de Buisonjé.

Wat zo leuk is aan de Vrienden van Amstel is dat er regelmatig gezongen wordt door duo’s. Zo zongen Nick en Simon samen met Guus ‘Tranen Gelachen’, en ook Laura Jansen en Alain Clark deden samen een nummer.

 


 

Maar deze editie van de Vrienden van Amstel was voor mij wel heel speciaal. Dit jaar was er namelijk gekozen om een ode te brengen aan mij!
Wat was ik trots! Natuurlijk heb ik zelf ook een kijkje genomen in Ahoy samen met Leontine.
Acda en de Munnik zongen Margherita waarbij Laura Jansen hen begeleidde op de piano. De saxofoonsolo werd dit keer vervangen door de mondharmonica solo van Thomas. Geweldig!

Xander zong ‘De Waarheid’ en de 3J’s sloten het stuk af met ‘Rood’ waarbij ik helemaal uit mijn dak ging! Wat een feest!

Je kunt als artiest heel veel prijzen winnen, maar als collega’s jouw liedjes spelen is dat toch wel heel bijzonder. Ik zal deze avond zeker niet snel vergeten.

Bedankt voor deze mooie herinneringen!

Groetjes,
Marco