Vrolijk Kerstfeest!

25 December 2006

Vrolijk Kerstfeest!

Het jaar is voorbij gevlogen voor mij, niet te geloven dat het alweer Kerstmis is! Maar ik vind het heerlijk! We hebben in de tuin overal lampjes en ook in huis is het één en al lichtjes, kaarsjes en gezelligheid. Onder de kerstboom liggen een paar pakjes, maar meer omdat het zo feestelijk is cadeautjes onder de kerstboom te hebben. We vieren kerst gewoon lekker thuis, met vrienden en familie. Lekker eten en een heerlijk wijntje, open haard aan. En vooral: rust! 

Niets moet, alles mag. Mijn telefoon staat uit, mijn computer in de slaapstand. En in die stand zit ik zelf ook regelmatig, want van dat ontspannen kun je erg moe worden!

Kortom, ik geniet van de kerstvakantie met mijn gezin!

Ik heb een recordaantal kaarten ontvangen dit jaar! Heel veel verjaardagskaarten, tja, veertig blijft een bijzondere leeftijd maar ook ontzettend veel kerstkaarten. Daar zaten soms echte kunstwerken tussen! 

Plak- en knipwerkjes, tekeningen, geborduurde kaarten, gesmolten kraaltjes in de vorm van een kerstman, en bijna overal zat ontzettend veel glitter op, haha! Iedere keer dat we de post openmaakten zaten we weer ónder, heel feestelijk! We hebben alle kaarten geprobeerd op te hangen, maar dat viel nog niet mee. Maar verreweg de meesten hebben een mooi plekje gekregen!

Los van de mooie kaarten hebben we vooral genoten van al het moois wat ons toegewenst wordt! Liefde, geluk en gezondheid, blijdschap, vrede en nog veel meer.

Dieuwertje (7) uit Utrecht omschreef haar wens heel treffend:

“Ik hop dat je veel glukkig bent en dat je mar vaak blij bent!”

Is dat nou niet lief?

En dat wens ik jullie ook toe! Dat 2007 een jaar wordt waarin jullie veel gelukkige momenten kennen en vaak blij zijn! Ik heb daar niets aan toe te voegen, Dieuwertje!

Groetjes,

Marco.