‘Waarom nou jij’ by Sara Kroos!

28 January 2010

‘Waarom nou jij’ by Sara Kroos!

Het is me de afgelopen jaren vaker gebeurd dat ik ontdekte dat één van mijn liedjes een grote inspiratiebron bleek te zijn. Schilderijen, turnuitvoeringen en lego-werkstukken, het kwam allemaal voorbij. Cabaretier Sara Kroos heeft met Playmobil echter zo’n hilarisch flmpje gemaakt dat ik die echt even met jullie moet delen!

Sara is een enorm, authentiek talent, jullie kennen haar ongetwijfeld van o.a. de Lama’s, maar ook heeft ze diverse shows in de grote theaters van Nederland op haar naam staan. Ze heeft samengewerkt met o.a. Karin Bloemen en Adelheid Roosen, speelde in de serie ‘Sorry Minister’, is columnist, ambassadrice van de Jeugdzorg, speelt 2 februari geheel belangeloos met veel collega-artiesten ‘Iedereen kan behalve Bono’ voor Haïti en heeft zelfs kort geleden haar eerste pop-CD uitgebracht. Kortom een zeer veelzijdig talent en nog een lieve meid ook!

Maar… ik heb nog een ongekend talent ontdekt! Ze kan echt hilarische Playmobil filmpjes maken!

Een dramatisch relaas, namelijk de tekst van ‘Waarom Nou Jij’ was de inspiratiebron van deze uit het leven gegrepen minispeelfilm. Ik bekeek haar filmpje in de nacht en moest zo hard lachen dat ik bang was mijn gezin wakker te maken! Wat een te gekke actie! Sara Kroos, iemand die je in de gaten moet houden! Gaan we nog veel van horen!

Groetjes,

Marco