Wat ben ik 50 geworden zeg!

21 December 2016

Wat ben ik 50 geworden zeg!

Vandaag, 21 december, is het precies vijftig jaar geleden dat ik ter wereld kwam. En dat ben ik de hele week al aan het vieren haha!
Ik heb extreem veel felicitaties gehad, vanuit alle hoeken en windrichtingen en ook via alle mogelijke manieren. Mijn whatsapp lijkt te zijn ontploft, alles beantwoorden is bijna niet bij te houden, maar ook heb ik honderden kaarten, mailtjes en brieven gekregen. En de cadeautjes dan, niet normaal! Ook zo leuk om te zien hoe mensen cadeaus vinden binnen mijn passie fotografie. Zo kreeg ik o.a. een rijstzak die bedoeld is om je (lange) lens stabiel te houden, bijvoorbeeld vanuit je autoraam maar ook wanneer je op de grond ligt, wat ik nogal eens doe. Ook kreeg ik een matje, voor als ik vanaf de grond fotografeer. Van de leden van de fanclub kreeg ik ook een geweldig cadeau, namelijk een heel robuust, verrijdbaar statief met een opzetstuk dat maar liefst 3 meter uit kan schuiven! Ook zaten er contragewichten bij, want het is een flink apparaat. Nu kan ik modellen vanaf boven belichten, echt heel heel gaaf! En ook heb ik een paar onweerstaanbaar lekkere wijnen gehad, mmm…Van de week ben ik al een paar keer verrast, o.a. door mijn vriendenclubje waarmee ik zaterdag o.a. sushi ging en eten en zondag werd ik ongelofelijk verwend met ik geloof wel 48 gangen haha. Mijn broertje had met een paar dierbare vrienden geregeld dat we door een kok talloze gerechten konden proberen. Het was zeldzaam lekker en ontzettend gezellig.
En vandaag is het helemaal feest! Leontine vertelde net dat ze stiekem geregeld had dat we naar mijn geliefde Antwerpen gaan! Dus ik ben mijn koffer aan het pakken, voor een paar dagen ontspanning, rust, winkelen, lekker eten en heel veel liefde! Lieve schat, wat een geweldig cadeau, je kunt me niet blijer maken dan met dit! Er even met zijn tweetjes tussenuit in deze hectische dagen is onbetaalbaar! 

Voor mij is vijftig slechts een cijfer. Ik heb er op geen enkele manier tegenop gezien om vijftig te worden. Ik ben niet bang voor Abraham of zijn mosterd, haha.
Maar laten we eerlijk zijn, het is natuurlijk geweldig om het te mógen worden, dat ik, omringd door zoveel lieve mensen, mijn vijftigste verjaardag in goede gezondheid mag vieren is een cadeau op zich. 

Iedereen die de moeite heeft gedaan deze dag voor mij nog specialer te maken, dank je, dank je wel!

Liefs,

Abraham
Marco