Wat heeft Leontine op haar kerfstok?

16 May 2006

Wat heeft Leontine op haar kerfstok?

We kennen haar allemaal als Marco’s steun en toeverlaat, maar dat ze meer talenten bezit is ook al lang geen geheim meer! Als presentatrice en actrice heeft ze zich al meerdere malen bewezen en ook als columniste is ze bijzonder succesvol. A.s. zondag kunnen we dan ook weer van Leontine genieten, als Leontine te zien is in serie BOKS op Talpa! 

BOKS is gebaseerd op een boek van Simon de Waal: ‘de Lege Kamer’, een eerste boek uit een reeks over Martin Boks, een rechercheur in Amsterdam. Boks werkt in District 3, bureau Lijnbaansgracht, op een steenworp afstand van het Leidseplein en het Rembrandtplein. De site MartinBoks.nl omschrijft de hoofdpersoon als volgt: ‘Boks is geen doorsneerechercheur. Hij lijdt aan chronische slapeloosheid en brengt zodoende de nacht vaak alleen door op het bureau om zich vast te bijten in zware misdrijven.  Boks is een eigengereide, nukkige man met een apart gevoel voor humor, maar hij is wel een geweldige speurder. Wat hij eenmaal vast heeft, laat hij niet meer los. Het personage van Boks wordt gestalte gegeven door Maarten Spanjer. Andere rollen zijn weggelegd voor o.a. Jim Bakkum, Bracha van Doesburg 

en Joost Prinsen.

Leontine heeft de rol van Daniëlle op zich genomen, de vriendin van DJ Ultra, een rol van Jeroen van Inkel. Jeroen legt helaas het loodje en er zijn drie mogelijke verdachten. Zijn manager Tom (een rol van Thom Hoffman) had de gelegenheid, de fotograaf Oscar (gespeeld door Kurt Rogiers) had een motief, maar ook Leontine in de rol van Daniëlle lijkt de gelegenheid te hebben gehad. Wie het gedaan heeft? Al zouden we het willen, we kunnen het je niet vertellen!

Want de enige die beslist wie de dader is, ben jij! 

Sms Leontine naar 1010 en als zij de meeste smsjes krijgt, zal zij de dader worden. 

Er zijn namelijk drie mogelijke ontknopingen opgenomen, en welke het zal worden hangt van van de kijker af!

Voor de leden van de fanclub is er nog een leuk detail! De scènes spelen zich af in een discotheek, waar DJ Ultra werkzaam is. In diezelfde locatie was afgelopen jaar de fanclubdag! Misschien extra leuk dus om te kijken!

Zondag 21 mei, BOKS op Talpa, 20.30!