Wauw! Genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring!

26 August 2015

Wauw! Genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring!

Dat de documentaire ‘Marco Borsato 25 jaar: Is Meer Dan Ik Alleen’ zo goed ontvangen werd, is meer dan ik durfde hopen. Maar liefst negen jaar ben ik door een cameraploeg gevolgd waarbij alle mooie en minder mooie momenten uit mijn carrière werden vastgelegd. Je kon meekijken achter de schermen bij live optredens, in de studio, op reis met mijn band in Zwitserland, bij The Voice of Holland, je zag hoe ik successen vierde met mijn publiek maar ook hoe ik door een diep dal ging na het omvallen van The Entertainment Group. Alles is vastgelegd, negen jaar lang.
Meer dan honderd mensen zijn geinterviewd en velen daarvan zijn aan bod gekomen. Je zag en hoorde mijn bandje, mijn vrienden en collega’s, en niet in de laatste plaats mijn liefste Leontine. Met zijn allen bij elkaar zijn we verantwoordelijk voor waar de artiest Marco Borsato nu staat en ik ben blij dat ik veel van deze helden en inspiratiebronnen aan bod heb kunnen laten komen.Ik heb ontzettend veel positieve reacties gehad via e-mail en social media maar ik werd ook regelmatig op straat aangesproken door mensen die de documentaire hadden bekeken. Mensen die geraakt werden en meeleefden. Zo bijzonder om door zo’n groot kijkerspubliek omarmd te worden. Mensen herkenden zich in bepaalde situaties, waren verrast of in hun mening bevestigd. 
Waaruit nog meer blijkt dat deze zesdelige documentaire positief werd ontvangen, is het feit dat deze door het publiek zelfs is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring, de meest prestigieuze televisieprijs van Nederland!

Na heel veel stemmen gekregen te hebben staat ‘Marco Borsato 25 jaar: Is Meer Dan Ik Alleen’ op de selectielijst voor deze felbegeerde ring.
Het is de 50e editie van de Gouden Televizier Ring en op 15 oktober wordt de uitslag hiervan live uitgezonden vanuit het Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Dat belooft zoals altijd weer een bijzonder spektakel te worden.
Vanaf vanavond kun je je stem uitbrengen via de website van de Televizier-Ring en eh, tsja, als je dan toch gaat stemmen zou ik het natuurlijk wel heel erg leuk vinden als je dat dan doet op ‘Marco Borsato 25 jaar: Is Meer Dan Ik Alleen’, dat begrijp je!

Stemmen kan vanaf 26 augustus om 19.00 uur tot 28 september om 9.00 uur.
Dank jullie wel alvast! 

Groetjes,

Marco