Wauw! Ilse heeft de auto gewonnen!

05 November 2006

Wauw! Ilse heeft de auto gewonnen!

Tijdens de Symphonica in Rosso concerten hebben we diverse sms-acties gehouden waar heel enthousiast aan mee is gedaan! 

Zo kon je berichten op de schermen laten vertonen (waarbij ik lieve berichtjes voor mij, maar ook huwelijksaanzoeken en ‘waar zit je?’- berichten zag!) kon je kans maken op een meet & greet met mij direct na de show en ook kon je een auto winnen…

De berichten kon ik vanuit mijn kleedkamer ook volgen en soms lag ik echt blauw om de humoristische zinnetjes die langs kwamen. Er zijn deze tour tientallen huwelijksaanzoeken gepasseerd, waar dan volkomen onbekenden dan ook weer op reageerden. Leuk dat je jullie zo enthousiast meededen, het zorgt meteen voor een leuk sfeertje in het stadion!

Ook aan de meet & greet actie werd enthousiast meegedaan! Leuk voor mensen die niet altijd de mogelijkheid hebben me na een show op te wachten of op de fanclubdag te ontmoeten. Ik heb elke avond diverse winnaars ontmoet en ze waren zonder uitzondering heel erg blij! Ook voor mij is dat ontzettend leuk, zo hoor ik rechtstreeks wat men van de show vond. Sommigen bezochte voor de eerste een keer een concert van me, ook ontmoette ik mensen die eerder naar een show waren geweest. Ik ontmoette zelfs twee meiden die al vier keer naar Symphonica in Rosso waren geweest en toen bedachten een keer mee te doen aan de meet & greet actie. Eén sms-je en opeens konden ze me de hand schudden! 

Heerlijk al die blije koppies!

Ik vermoed dat Ilse Smetsers uit Sevenem ook een heel blij koppie heeft!

Zij is de winnares geworden van de prachtige rode Symphonica in Rosso auto!

Helemaal te gek, daarmee kun je heel wat veilige kilometertjes afleggen op weg naar mijn concerten, hahaha!

Gefeliciteerd Ilse, ik wens je veel plezier met je karretje!

Groetjes,

Marco.