Wauw! Te gast bij Zucchero!

30 September 2016

Wauw! Te gast bij Zucchero!

Eindelijk mag het hoge woord eruit: ik ben op 17 oktober a.s. te gast bij één van mijn grote muzikale helden, namelijk Zucchero Fornaciari! Zucchero was mijn gast tijdens de eerste reeks van Symphonica in Rosso in het najaar van 2015 en ik was er zo trots op mijn podium met deze inspiratiebron te delen. Dat hij nu mij heeft gevraagd zijn podium met hem te delen zie ik als een enorme eer! Het persbericht dat gisteren verspreid werd heb ik dan ook met een grote glimlach gelezen! Yes! Ik ben te gast bij Zucchero!

Persbericht: Marco Borsato speciale gast tijdens het concert van Zucchero op 17 oktober in de Ziggo Dome

Op maandag 17 oktober 2016 komt Zucchero naar Amsterdam voor een show in de Ziggo Dome. Zojuist is bekend geworden dat niemand minder dan Marco Borsato als speciale gast acte de présence zal geven op de avond. Welke nummers Borsato mee zal zingen met Zucchero houden de heren nog een verrassing.

Vorig jaar was Zucchero nog te gast bij de eerste helft van de in totaal 12 uitverkochte Symphonica in Rosso concerten die Borsato in 2015 en 2016 in de Ziggo Dome gaf.

Marco Borsato zegt blij te zijn met deze mogelijkheid weer met Zucchero op het podium te staan: “Natuurlijk grijp ik de kans om nog een keer te mogen zingen met mijn jeugdheld Zucchero Fornaciari met beide handen aan! Ik bewaar bijzonder warme herinneringen aan zijn gastoptreden tijdens Symphonica in Rosso en beschouw het als een eer een kleine bijdrage aan zijn show te mogen leveren. Ik heb er dan ook ongelofelijk veel zin in!”

Ook Zucchero kijkt uit naar de avond: ”Ik ben ongekend enthousiast om op 17 oktober weer in Amsterdam te spelen. De Ziggo Dome is misschien wel mijn favoriete zaal van Europa. Ik heb dan ook de beste band mogelijk samengesteld voor deze show. Ik kijk er naar uit mijn vriend Marco Borsato te ontvangen. We hebben zoveel lol gehad tijdens de Symphonica in Rosso concerten! Marco is een uitzonderlijke artiest.”

Adelmo Fornaciari, de echte naam van Zucchero, kent een lange en diverse carriere. Al in 1983 neemt hij zijn eerste studioalbum ‘Un Po di Zucchero’ op, en in het voorjaar van 2016 bracht hij zijn twaalfde studioalbum “Black Cat” uit. In de tussentijd scoorde hij hits met onder andere Donne, Senza una Donna, Diamante en Il Volo en verkocht hij als één van de grootste Italiaanse artiesten meer dan 50 miljoen albums wereldwijd.

Zucchero sloot gisteren een unieke serie van maar liefst 11 concerten in de prachtige Arena Di Verona, in Verona, af.
De voorverkoop van het concert van 17 oktober 2016 is reeds gestart.

Zucchero
Maandag 17 oktober 2016 | Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: va €35,- excl servicekosten
De voorverkoop van het concert is reeds gestart via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Ik zou het te gek vinden jullie te zien op deze voor mij heel bijzondere avond!

Groetjes,

Marco