Wederom genomineerd voor een TMF-award in Belgi

30 August 2005

Wederom genomineerd voor een TMF-award in Belgi

Ik ben ontzettend trots, want ik ben dit jaar opnieuw genomineerd voor een TMF-Award in België! Deze nominatie heb ik gekregen voor Beste Zanger Internationaal. Vorig jaar mocht ik voor het eerst een TMF-Award in België in ontvangst nemen dus deze nominatie vind ik een grote eer!


Klik hier om te stemmen op de TMF-Awards!

Zoals gezegd is dit dus mijn tweede nominatie voor een TMF-Award in België en sta ik als genomineerde in het rijtje van ‘Beste Zanger Internationaal’. De andere genomineerden zijn Chris Martin, Robbie Williams en Justin Timberlake. 

Dat is natuurlijk geen kinderachtige selectie en ik ben er stiekem toch wel erg trots op dat ik daar tussen mag staan.

De uitreiking van deze Awards, uitgegroeid tot een groot spektakel met vele nationale en internationale artiesten, vindt plaats op 1 oktober in het Sportpaleis van Antwerpen.

Eerder dit jaar stond ik dertien keer in een uitverkocht Sportpaleis met mijn show ‘Symphonica’. Ik koester de herinneringen die ik aan deze fantastische periode heb, maar aan de andere kant zijn álle avonden in het Sportpaleis altijd memorabel!

En vanaf nu kun je dus weer stemmen op de site van TMF om te bepalen wie er uiteindelijk met de prijzen naar huis mogen gaan.

Dus… mocht je vinden dat ik ook dit jaar met de award voor Beste Zanger Internationaal naar huis zou mogen, stem dan snel op de site van TMF
Ik reken op jullie!

Kaarten zijn overigens nog te koop: Bestel je tickets op 0900/26060 (voor onze zuiderburen) of op www.telenet.be. 


Groetjes,

Marco