Werchter Boutique toegevoegd aan Festivalzomer!

07 March 2017

Werchter Boutique toegevoegd aan Festivalzomer!

Heel vaak heb ik de afgelopen maanden de vraag voorbij zien komen of en wanneer ik weer in België op kom treden. Ook daar heb ik een grote schare fans en het is tof te lezen dat er in België echt gewacht wordt op weer een optreden van mij. Gelukkig kan ik nu eindelijk het goede nieuws bekend maken want deze zomer sta ik op twee te gekke festivals in het heerlijke Vlaanderen! Tijdens mijn festivalzomer van 2016 stond ik ook op festivals in België en ik heb daar zo van genoten dat ik ook in 2017 dit dolgraag weer wilde doen. 

Supertrots mag ik dan ook bekend maken dat ik op zaterdag 8 juli 2017 met mijn bandje zal optreden tijdens Werchter Boutique in Werchter
Over dit festival zegt de organisatie: “Werchter Boutique presents… is een avondfestival voor fijnproevers en feestvierders. Alles draait rond één absolute topnaam. Alleen de Groten der Aarde komen in aanmerking. Artiesten die hoogwaardig en avondvullend entertainment brengen en die een grote massa in de openlucht kunnen begeesteren. Wisten het Festivalpark eerder al in te palmen: Madonna, Prince, Metallica en Muse.”
Dit jaar zal Robbie Williams de absolute topnaam op het festival zijn, dus ik ben supertrots dat mijn naam hieronder mag prijken! Samen met Robbie de bezoekers van dit prachtige festival een ervaring geven om nooit te vergeten, is een opdracht die ik maar wat graag aanneem! 

En op zondag 9 juli 2017 sta ik dus met mijn bandje op dat andere, ook zo te gekke festival, namelijk Rock Zottegem in Zottegem. Rock Zottegem is absoluut een festival van formaat! Het duurt maar liefst drie dagen en is een jaarlijks rock- en dancefestival dat al sinds 1994 wordt georganiseerd op de terreinen van de Bevegemse Vijvers. Rock Zottegem trekt ieder jaar zo’n 30.000 bezoekers en ik vind het een eer dat ik deze zomer ook hier mag optreden.

Tijdens concerten in Nederland zijn mijn Vlaamse fans vaak aanwezig en ik hoop jullie op één van deze festivals dan ook zeker te gaan zien. Overigens zie ik ook vaak Nederlandse fans tijdens Belgische concerten, haha, dus ook mijn Nederlandse fans hoop ik te kunnen begroeten op één van deze festivals. Met de bekendmaking van dit nieuwe festival kan ik helemaal niet meer wachten tot mijn festivalzomer van start gaat. Deze zomer gaat een absoluut feestje worden en ik sta te trappelen!

Mijn festivalzomer begint al op 24 mei, namelijk in Hellendoorn, Onder aan de Berg. Als dit sfeervolle terrein kon praten… Want wat hebben ze daar al een prachtoge festivals op hun naam weten te schrijven. Met o.a. mijn collega’s Caro Emerald (een fenomeen in binnen- en buitenland) en Nielson (zelden een carrière zo’n enorme vlucht zien maken én terecht) mag ik de bezoekers van dit festival verwennen!

Voor Pop on Top (26 mei) reis ik af naar het prachtige Valkenburg, wat ik jou ook zeker aanraad! Pop on Top heeft indrukwekkende namen op haar affiche staan, waaronder Miss Montreal en Racoon. Een weekendje Limburg zal voelen als twee weken vakantie! Nirwana Live richt zich vooral op Nederlandse popartiesten en hier sta ik op 27 mei vanaf 22.30 op het podium. Maar je kunt vanaf 16.00 het veld al op en genieten van al het moois wat Nirwana Live te bieden heeft!
Live at Wantij (9 juni) belooft ook heel bijzonder te worden. Op de website staat dit te lezen: “Op 9 juni zie je Marco Borsato, zoals je hem nooit eerder zag. In een gemoedelijke sfeer, met een biertje in de hand, in ons bijzonder mooie, Dordtse Wantijpark. Naast Marco Borsato zullen ook Nielson, Diggy Dex en Danny Vera deze avond in het park te zien zijn.”
Dat biertje klinkt trouwens ook goed, haha! Zie ik je daar?

Live in Hoorn (30 juni) is een prachtige erfenis van de viering van 650 jaar Hoorn in 2007. Het wordt inmiddels voor de zevende keer georganiseerd en de kaarten gingen als warme broodjes over de toonbank. Heb je je warme broodje nog niet, kom dan nu in beweging want o.a. O’G3NE en Ali B. zullen er deze avond ook zijn! Dat wordt een feestje!
Dan Breda! Dit festival duurt twee dagen, waarbij de zaterdag al uitverkocht is. Op vrijdag 7 juli sta ik samen met o.a. Diggy Dex en Di-rect, wat een explosie aan vette muziek zal geven. De afsluiter is overigens Fedde le Grand. Fedde Le Grand wordt gezien als één van de meest definiërende figuren in het genre House. Zijn invloed is constant te voelen in het elektronische landschap, het wordt een avond om nooit te vergeten!Alle festivals waar ik deze zomer zal spelen zie je hieronder, inclusief de festivals in België. Ik kom deze zomer naar jullie toe, komen jullie mij tegemoet?
Omdat ik 7 juli in Breda sta, wat toch wel heel zuidelijk Nederland is, en daarna twee dagen in Vlaanderen, is het misschien het overwegen waard om er een lekker lang festival weekend van te maken?
Lekker in de openlucht samen met vrienden genieten van heerlijke muziek, hoe mooi wil je je weekend hebben?!
Ik kan niet wachten!

Groetjes,

Marco
 

Woensdag 24 mei 2017 Onder aan de Berg, Hellendoorn www.onderaandeberg.nl
Vrijdag 26 mei 2017 Pop on Top, Valkenburg www.popontop.nl
Zaterdag 27 mei 2017 Nirwana Live, Lierop www.nirwanalive.nl
Vrijdag 9 juni 2017 Live at Wantij, Dordrecht www.liveatwantij.nl
Vrijdag 30 juni 2017 Live in Hoorn, Hoorn www.liveinhoorn.nl
Vrijdag 7 juli 2017 Breda Live, Breda www.bredalive.nl
zaterdag 8 juli 2017 Werchter Boutique, Werchter (B) http://www.werchterboutique.be/nl
zondag 9 juli 2017 Rock Zottegem, Zottegem (B) http://rock-zottegem.be