Winnaar prijsvraag Clubtour!

01 May 2018

Winnaar prijsvraag Clubtour!

Het zal niemand ontgaan zijn maar momenteel zit ik midden in mijn Clubtour ‘Thuis’ en wat geniet ik van al deze weken en avonden waarop ik thuis mag komen bij jullie. In Groningen startte ik mijn tour en inmiddels heb ik Eindhoven, Enschede, Nijmegen, Utrecht en Kerkrade al aangedaan en wat is het fijn om te weten dat ik een aantal van deze plaatsen deze maand nogmaals zal gaan bezoeken.
Eerlijkheidshalve moet ik ook bekennen dat ik niet eens weet hoe vaak ik al op het podium heb gestaan in de afgelopen jaren. Maar dat ik heel veel optredens heb verzorgd is één ding dat zeker is. En nog steeds vind ik het geweldig.
 

Begin april heeft er zeven dagen lang een prijsvraag online gestaan op mijn website.
Ditmaal werden jullie bedolven onder de vragen over mijn optredens door de jaren heen. En de vragen waren niet altijd makkelijk te vinden bleek wel uit het aantal goede inzendingen. Want uiteindelijk waren er van de talloze inzendingen die binnen kwamen maar slechts zes mensen die alles goed wisten te beantwoorden.
 
De winnaar van deze prijsvraag is Melanie Hoogeveen uit Leeuwarden geworden!
Melanie, jij bent verzekerd van een plekje bij de beroemde Borsato-Bingo en uiteraard bij de Fanclubdag erna in het weekend van 13 en 14 oktober. Eindelijk gaan we elkaar eens in het echt ontmoeten en zullen we dit zeker ook vast leggen! Wil je je gegevens even aan ons mailen zodat we je als allereerste op de gastenlijst kunnen zetten.

Groetjes,

Marco