Winnaar Televizierring 2012!

19 October 2012

Winnaar Televizierring 2012!

De spanning was bijna ondraaglijk, de tussenstanden zenuwslopend, maar wat was de euforie groot toen Epke Zonderland de envelop opende en The Voice of Holland als winnaar bekendmaakte van de Televizierring 2012!

The Voice of Holland is een prachtig programma, dat in elkaar gezet wordt met liefde voor muziek, talenten en televisie. Veel disciplines vallen samen in dit veelzijdige programma en het is dan ook een genot om hier aan te mogen meewerken! Het hele team is iedere keer weer gemotiveerd om er iets moois van te maken en die samenwerking, de talenten achter de schermen, maken het in combinatie met de mensen in de schijnwerper, tot een succesvol format. Een podium voor nieuw talent, waarvan gebleken is dat er in Nederland ontzettend veel rondloopt!

Wat geweldig dat al deze inspanningen beloond zijn met deze prestigieuze televisieprijs. De Televizierring wordt al sinds 1964 uitgereikt en is één van de belangrijkste televisieprijzen van ons land.
Mijn felicitaties gaan ook naar Gerard Ekdom (Beste Televizier Talent Award), Ali B., (Zilveren Televizier-Ster (man)), Yvon Jaspers (Zilveren Televizier-Ster (vrouw)) en Het Klokhuis (Gouden Stuiver). 

 

Ik ben bijzonder trots!

 

Groetjes,

Marco