Winnaars prijsvragen meivakantie bekend!

13 May 2014

Winnaars prijsvragen meivakantie bekend!

In de meivakantie genoot ik met mijn familie, vrienden en bandje van het zonnige Curaçao en speelden we daar op de Kleine Werf de sterren van de hemel. Voor de thuisblijvers was er ook voor wat afleiding gezorgd en kon er dagelijks een leuke puzzel worden opgelost. Ik zeg wel voor de thuisblijvers, maar ik heb zelfs op Curaçao heel fanatieke fans zien puzzelen! Een week lang kwamen er iedere dag weer vele honderden antwoorden binnen en daaruit blijkt hoe groot de animo voor deze prijsvragen nog altijd is. Toch blijken de puzzels soms best lastig te zijn en worden de instinkertjes in de haast om mee te doen over het hoofd gezien. Deze keer waren er slechts 4 (!) personen die alle dagen de goede inzending hadden ingestuurd en uit deze laatste 4 is de volgende winnaar gekomen:

Anja van den Daele uit Opwijk (België)

Gefeliciteerd Anja!! Je krijgt 2 kaarten voor een show van de Duizend Spiegels tour in het Sportpaleis. 

Persoonlijk vind ik het altijd erg leuk dat je niet elke dag mee hoeft te doen om te kunnen winnen, want ook als je slechts één prijsvraag goed had kun je in aanmerking komen voor een prijs, namelijk een Borsato verrassingspakketje! De computer heeft elke dag een prijswinnaar gekozen en deze 5 mensen vinden binnenkort een leuk verrassingspakket in hun brievenbus.

Robin Hazebroek uit Zoetermeer
Hellen van Nes uit Almere
Jan Moes Alphen aan den Rijn
Mariska Aanhane uit Noordwijkerhout
Titia Poelstra uit Joure

Begin juli begint de zomervakantie en kunnen jullie 6 weken lang elke week een nieuwe prijvraag op Borsato.nl vinden. Doen jullie dan ook weer mee?

Groetjes,

Marco