Wit Licht LIVE Platina!

13 March 2009

Wit Licht LIVE Platina!

“Met bewondering kijk ik altijd hoe jij keer op keer je grenzen weet te verleggen! Ik weet, het kost je bloed, zweet en tranen, maar het resultaat mag er zijn! Alsjeblieft!” Dat waren de woorden van mijn collega en vriend Guus Meeuwis toen hij me de Platina Award voor Wit Licht LIVE uitreikte! 

Vrijdag 13 maart, vlak voor we aan de allerlaatste soundcheck voor de start van de concertreeks begonnen, had ik een kort interview met RTL Boulevard. Opeens werd ik onderbroken door Guus, die me tot mijn grote verrassing een Platina Award uitreikte. Wit Licht Live lag gisteren in de winkel maar is in de preorder zo vaak gereserveerd dat hij bij uitbrengen al Platina is! Zestigduizend dvd’tjes van de concertreeks in het Gelredome zijn inmiddels bij hun nieuwe eigenaar in huis!

Ik heb de dvd zelf uiteraard ook gezien en ik moet eerlijk zeggen dat ik ontzettend trots ben op deze fantastische registratie! Het geluid, het licht, de visuals, de show uiteraard maar ook het plezier tussen de bandleden onderling, de energie spat eraf! Ik ben echt heel blij met dit geweldige document! Daarbij is het voor mij de ultieme manier om te ervaren hoe het publiek een show beleeft. Ik maak hem immers altijd mee vanaf het podium! Het lijkt me geweldig om een onderdeel van zo’n kolkende massa witgeklede mensen te zijn! Door de dvd voel je je bijna één met het publiek!

Op dit moment ben ik bezig met deze zelfde concertreeks in Antwerpen. Vorige week hebben we een laatste showdag toegevoegd, zaterdag 28 maart zal de aller-, allerlaatste keer zijn dat we Wit Licht Live zullen vertonen! Het Sportpaleis in Antwerpen ligt op ongeveer een klein half uurtje van de Nederlandse grens en is bijzonder geschikt voor een heerlijk weekend! Voor de laatste show zijn nog beperkt kaarten beschikbaar, ik zou het ontzettend leuk vinden ook jullie daar te ontmoeten!

Kijk hier voor de laatste kaarten!

Groetjes,

Marco