Wit Licht op Vlaamse televisie!

22 June 2010

Wit Licht op Vlaamse televisie!

Morgen, woensdag 23 juni, zal de film Wit Licht om 21.00 uur worden uitgezonden door de Belgische zender VTM en ik wil jullie daar graag op wijzen omdat het hier om de Vlaamse première op televisie gaat!

 

Wit Licht is een film waar ik nog steeds ontzettend trots op ben en waarvan ik nog iedere keer weer kan zeggen dat ik erg blij ben dat deze film is gemaakt en dat ik eraan mee heb mogen werken.

Juist met het uitzenden van de film op televisie bereik je een enorm publiek en krijgt het probleem van de kindsoldaten nog meer aandacht. Broodnodige aandacht want op het moment van schrijven zijn er overal op de wereld nog kinderen die vechten in een oorlog van volwassenen, met wapens die speciaal voor kinderhanden zijn gebouwd. Kinderen die moeten vechten, vechten in een oorlog die hun oorlog niet is, vechten voor hun eigen leven.

Ik hoop dat jullie allemaal zullen kijken naar deze film en je nog eens realiseert hoe belangrijk vrijheid is, hoe belangrijk het is dat de politiek ingrijpt bij zo’n groot probleem en hoe broodnodig de hulp aan kindsoldaten is!

Wit Licht  |  woensdag 23 juni |  21:00 uur |  VTM (België)

Groet,

Marco