Workshop 2017, kom ook!

22 February 2017

Workshop 2017, kom ook!

We hebben ontzettend leuk nieuws, want op zaterdag 20 mei 2017 zal er weer een leuke workshopmiddag georganiseerd worden!
 
Nadat we vorig jaar overspoeld werden met aanmeldingen en we helaas mensen moesten teleurstellen, zijn we dit jaar op zoek gegaan naar een locatie met meer ruimte. En dat is gelukt! We hebben een prachtige locatie gevonden, centraal in Nederland, gelegen tussen de weilanden.
 
De Weistaar
Rottegatsteeg 6
3953MN Maarsbergen

 


Fotoboekje
De workshop die we dit jaar gaan maken is een ontzettend leuk fotoboekje. Dit scrapboekje stop je heel makkelijk in je tas en zo heb je altijd een leuk boekje met foto’s bij je om te kunnen laten zien.
Een scrapboekje kun je maken met bijvoorbeeld foto’s van je kinderen, je favoriete zanger of van een mooie vakantie. Ook kun je het bijvoorbeeld een lieve vriendin cadeau doen, het als kraamcadeautje geven of na een bruiloft.
In het volgende filmpje laat Nathalie zien hoe dit boekje eruit ziet en heeft ze ook een leuke verrassing te melden. 


 
Nou denk je misschien nog ‘oh maar dat is voor mij te moeilijk!’, maar het is echt makkelijker te maken dan je zo op het eerste ogenblik denkt. En natuurlijk word je daarbij geholpen door de workshopbegeleiders. Iedere tafel heeft zijn eigen begeleider, dus dit gaat ook jou echt lukken!
 
Alles staat voor je klaar
Bij binnenkomst ligt er een leuk pakketje voor jullie klaar met daarin de basisbenodigdheden en de werkbeschrijving voor deze workshop. Daarnaast, zullen wij zorgen dat er lijm, dubbelzijdig tape en extra foto’s op de tafels klaar liggen. Zelf kan je ook leuke stickertjes, stukjes songtekst of andere spulletjes waar je je boekje leuk mee kunt versieren, meenemen. Natuurlijk zal er het één en ander op de tafels liggen zoals, een aantal snijlinialen, pennen, stiften en leuke versiersels liggen, maar dat is ‘zolang de voorraad strekt’ en niet voldoende om iedereen te voorzien. Ben je in het bezit van eigen materialen die je kan gebruiken neem die dan gerust mee. Denk dan aan een eigen schaar, liniaal. snijmesje en snijmat. Het is erg handig als je die zelf mee wilt nemen, want dan hoef je niet te wachten wanneer een ander net de schaar of de lineaal heeft gepakt.
 
Waneer je foto’s gaat printen of bestellen, houdt er dan rekening mee dat de standaardmaat 9-13 of 10-15 echt te groot is om te verwerken in het boekje. Het beste formaat dat je kan gebruiken is 8,35 bij 5,75. Dit formaat foto’s kan je bestellen door hier te klikken. Dan heb je gelijk het juiste formaat voor de foto’s, de mini stretch van 8,35 bij 5,75! Je hebt ongeveer 20 foto’s nodig om het boekje leuk te vullen, maar meer foto’s bestellen zodat je tijdens het maken keuze genoeg hebt, is natuurlijk ook altijd goed. Minder kan uiteraard ook. Soms is het juist mooi om alleen gekleurd papier in een bepaald vak te plakken of wellicht een mooie quote?
 
We zetten nog even op een rijtje wat je eventueel zelf mee kan nemen:

* Schaar
* Versiersels (denk daarbij aan linten, strikjes, knoopjes, bedeltjes, stickertjes, misschien een haarlokje)
* Veel foto’s
* Songteksten of quotes (geprint)

En voor de ervaren scrappers:

* Snijmat
* Liniaal
* Snijliniaal
* Snijmesje

Wij denken dat de workshop, met de voorbereidingen die wij al gedaan hebben, voor iedereen absoluut goed te doen is. Daarnaast staat er natuurlijk ook een enthousiast team klaar om jullie te begeleiden. Wat in ieder geval vaststaat is dat iedereen na afloop met een prachtig fotoboekje en leuke herinneringen aan deze middag naar huis gaat!
 
Wij hebben er ontzettend veel zin in om er een hele gezellige middag van te gaan maken! De workshop begint om 11:30 uur en we zullen ergens tussen 16.00 uur en 17.00 uur afsluiten. Zoals Nathalie al in het filmpje noemde, wordt er tussendoor een heerlijk lunchbuffet verzorgd waarbij je even gezellig bij kunt kletsen met iedereen.
 
Aanmelden
Lijkt het jou leuk om bij deze altijd gezellige workshopmiddag te zijn en na afloop met je eigen unieke, gave fotoboekje naar huis te gaan? Meld je dan snel aan via deze link, want vol = vol!
 

Klik hier om je op te geven voor de
Tifosi Workshop 2017!Rolstoelers en dieten
Ook dit jaar hebben we weer enkele rolstoelplaatsen, dus vermeld het in je aanmelding als je gebruik maakt van een rolstoel. Dit kun je aanvinken in het formulier, wanneer de rolstoelplaatsen zijn uitverkocht, zal het vinkje weg zijn. Heb je een voedselallergie of -intolerantie? Dan kun je dat onder dieetwensen kwijt. Let op: dit gaat echt om allergieën, niet om dingen die je liever wel of niet eet. Ons mailen over je dieet kan natuurlijk ook.
 
Meld je aan!
Klik hier om je aan te melden voor de leukste Workshop van het jaar!
Alle informatie op een rijtje ontvang je kort voor de workshop via de mail!
 


Kosten workshop
De kosten voor deze workshop bedragen net als voorgaande jaren € 27,50 p.p voor leden, voor introducés bieden we ditzelfde pakket aan voor € 32,50 p.p.
Hierin zitten alle benodigdheden en ook de luxe lunch is natuurlijk inbegrepen.

Merchandise
Ook dit jaar zal er weer een merchandisestand zijn waar je de leukste items kunt aanschaffen. We hebben weer enkele bijzondere items laten maken!

Dineren
Een aantal van ons vindt het leuk om na de workshop nog even te blijven bijpraten onder het genot van een lekkere maaltijd. Lijkt jou dat ook leuk? Reserveer dan ook een plekje!

Na het afsluiten van de workshop, we denken rond 17.00 uur, kun je op het overdekte terras een drankje nuttigen terwijl het personeel van de Weistaar het buffet klaarzet in de ruimte waar we net geknutseld hebben. Daarna kunnen we terug de zaal in en kun je een tafel uitzoeken naar keuze. De Weistaar biedt een heerlijk buffet aan:

Vooraf een etagère, welke wordt uitgeserveerd op tafel, met een proeverij van carpaccio, mozzarella met tomaat en basilicum, gerookte zalm, schwarzwalderham met meloen, glaasje soep en breekbrood met kruidenboter en tapenade.

En het buffet bestaat uit een duo van pangasius/zalmrolletjes, varkenshaasmedaillons, Veluwse kip in rode wijnsaus, twee soorten seizoen groenten, frites, roseval aardappeltjes uit de oven en een gemengde salade. Dit kun je zelf opscheppen.

Tot slot een lekker kopje koffie of thee met een bonbonnetje.


Dit buffet wordt aangeboden voor slechts 21,95 mits je bij het reserveren het supergeheime codewoord BORSATO noemt. 
Reserveren voor het diner kan door te bellen naar de Weistaar: 033 – 28 619 43
Over de workshop hebben zij verder geen informatie.

 
Wij hebben er nu al ontzettend veel zin in en hopen je op zaterdag 20 mei om 11:30 uur te mogen verwelkomen in de Weistaar! 
 
Kom jij ook?
 
Groetjes,
Team Tifosi