Wow! Ik heb De Top 4000 Award mogen ontvangen

03 December 2018

Wow! Ik heb De Top 4000 Award mogen ontvangen

Gisterenochtend was ik te gast bij Radio 10 in het programma ‘Ekdom in de Morgen’ van Gerard Ekdom. Dit programma werd voor deze dag verplaatst naar een bijzondere locatie, namelijk in De Kuip. Hier mocht ik letterlijk de aftrap doen van de veertiende editie van de Top 4000, de lijst allertijden, door een voetbal in het doel te schieten. De Top 4000 is een hitlijst die vanaf 2005 ieder jaar in december wordt uitgezonden door Radio 10. De eerste editie was ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van de Nederlandse Top 40. 
Tijdens het programma hebben we gesproken over de komende concerten in De Kuip in 2019, maar ook werd ik enorm verrast door Gerard. Uit zijn handen mocht ik de allereerste Top 4000 Award ontvangen, omdat ik de meeste noteringen als Nederlandse artiest in deze lijst heb. Ik ben perplex!



Maar liefst 25 keer komen mijn liedjes erin voor, waarvan ‘Dochters’ op nummer 20 staat, wat ook de hoogste notering is voor een nummer van een Nederlandse artiest. Ik ben ongelofelijk trots op deze mooie onderscheiding!  
Dank jullie wel, lief publiek, voor jullie onvoorwaardelijke steun en waardering!

De Top 4000 is tot zondag 23 december te beluisteren op Radio 10.

Groetjes,

Marco